Andre

Hudplejefejl de fleste begår

En af de største fejl mange af os begår er ikke at vide hvilken hudtype man har. Se på dig selv i spejlet inden du lægger makeup; observer hvordan din hud opfører sig. Har du en skinnende T-zone eller tørre kinder? Vi behandler huden med stærke makeup-fjernere som er fyldt med kemikalier mens huden er tør og sensitiv. Brug aldrig tre lag fugtighedscreme hvis du har kombineret hud! Det skader mere end det gør godt. Når du ved hvilken hudtype du har vil du opleve at det er nemmere at finde gode produkter til hudplejning.

girlcos

Hudens tilstand forringes endnu mere når du bruger for mange produkter, såsom foundation, bronzer, fugtighedscreme, primer, osv. Lad huden trække vejret! Huden er det største kropsorgan og har brug for masser af ilt. Fjern din makeup inden du går i seng og prøv at se om du kan være makeupfri en gang om ugen. Det virker måske som noget af en udfordring, men din hud vil takke dig.

Hvis du har hudproblemer, har læst indhold på tusindevis af hjemmesider som handler om ordentlig hudplejning, har prøvet alle disse teknikker, og stadig ikke er tilfreds er det på tide at du ændrer din kost. Hold op med at spise chokolade og chips hver gang du er nervøs – spis i stedet en gulerod eller et æble. Hold dig fra kaffe, te, stærke krydderier, og fastfood. Stop med at spise cheeseburger med kæmpecola – i hvert fald indtil din huds tilstand forbedres. Det er vigtigt at du drikker mindst otte glas vand om dagen. Spis masser af grøntsager og frugter med højt vandindhold.

Den sidste faktor som mange ikke ved kan forårsage hudproblemer er stress. Hold dig fra stress så vidt som muligt. Prøv dig frem med meditation og regelmæssig motion; begge dele kan være utroligt afstressende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *