Andre

Vink farvel til tør hud! Sig goddag til GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser!

Tør og plettet, dehydreret hud… hvor lyder det dog bekendt! Leder du efter en god fugtighedscreme, men er der ingen leverer de ønskede resultater? Det er tid til forandring. GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser er en dybt fugtighedsgivende ansigtscreme, der kan tilfredsstille alle dine behov og ønsker.

Det høje indhold af maltesisk honning gør denne creme til det bedstnærende produkt direkte fra Malta. Det er den sødeste honning i verden med de bedste og mest kraftfulde fugtgivende egenskaber for huden. Planteekstrakter, koffein, ricinusolie eller sheasmør giver produktet en all-round nærende formel.

GHASEL ansigtsfugtighedscreme – passer perfekt til alle.

Ja, du læste rigtigt! Maltese Honey Face Moisturiser tilpasser sig enhver hudtype uanset alder. Dens anti-age egenskaber tager sig af truslen fra frie radikaler, oxidativ stress, pletter og hudproblemer.

Den unikke maltesiske honning, hovedingrediensen, giver langvarig hydrering. Dens antioxidante egenskaber, brugt dagligt, efterlader huden fejlfri smuk, glat og revitaliseret. Huden får således et strålende udseende og genvinder sin jævne tone.

En anden ligeså vigtig ingrediens er det vitaminrige sheasmør, som fremmer hudens genopbygning. Dette stof stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin, hvilket giver huden et ungdommeligt udseende. Sheasmør forhindrer fugttab, reducerer ældningstegn og misfarvninger, udglatter rynker og bekæmper akne.

På huden har koffein stimulerende egenskaber. Det fjerner tegn på træthed og hævelser, og efterlader huden med et strålende og friskt udseende. Koffein indeholder naturlige UV-filtre, som beskytter huden mod skadelige miljøfaktorer. Denne ingrediens kan slanke ansigtet, ilte det korrekt og forhindre rynker. Denne naturlige antioxidant forhindrer hudkræft.

Grøn teekstrakt fugt, lindring af betændelse og irritation, toning af trist og forurenet hud. Det er blot nogle af egenskaberne ved grøn teekstrakt, derudover reguleres talgkirtlerne og en perfekt mat hud uden følelsen af ​​tørhed opsnåes. Det har desuden antiseptiske egenskaber og reducerer UV-strålernes skadelige virkninger. Salvieekstrakt beskytter huden mod miljøfaktorer. Det har beroligende og tonende egenskaber. Det er en ideel kosmetisk ingrediens til moden og problematisk akne-udsat hud.

Den er også rig på ricinusolie, som forbedrer hudens smidighed, reducerer misfarvning og hævelser, og dens antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber bekæmper generende svagheder ved huden.

fugtgivende ansigtscreme

Maltese Honey Face Moisturiser – lindring til din hud.

Denne beroligende og fugtgivende dag- og natcreme giver lindring til trist og tør hud. Den beskytter den mod urenheder, styrker hudens hydrolipidbarriere, forhindrer vandtab, nærer og genopbygger.

De maksimalt fugtgivende og beskyttende egenskaber leveres af de førsteklasses ingredienser. Dette er det første skridt mod at bevare en sund, naturligt strålende og ungdommelig teint.

Regelmæssig brug af GHASEL fugtighedscreme efterlader huden rolig og forfrisket, fri for rynker, rødme og irritation. Den er velegnet til selv den mest problematiske hud. Vent ikke længere. Sig goddag til Maltese Honey Face Moisturiser og mærk hvordan maltesisk honning genopbygger din hud.