Andre

Sådan slipper du af med fregner

Nogle er glade for deres fregner og andre vil gerne af med dem. Læs videre for at finde ud af hvordan du slipper af med fregner hvis du hører til den anden gruppe.

Først og fremmest skal du vide hvad fregner er – før du forstår dem kan du nemlig ikke bekæmpe dem. Fregner opstår på grund af arvede gener. Hvis dine forældre har lys hud og mørkt hår er der stor chance for at du vil blive født med brune prikker. Resten af befolkningen med fregner kan give solen skylden, da solen reagerer med melanin i huden og på denne måde skaber de mørke prikker. De kan sagtens gemmes med foundation eller BB creme men mange folk med fregner ønsker inderligt at minimere fregnernes tilsynekomst permanent.

Freckles 2

Den mest effektive måde at få de mørke prikker til at falme på er ved at bruge en lille smule citronjuice. Ligesom når juicen forhindrer æbler i at blive brune reagerer den med melanin og hæmmer dens produktionsevne. Dyp en vatrondel i frisk citronjuice før du lægger makeup og smør huden ind i juice. Lad det sidde i 10 minutter og vask det derefter af med varmt vand. Anvend en fugtighedscreme med høj solfaktor. Hvis du gør dette hver dag vil dine fregner forsvinde relativt hurtigt.

En anden måde at få prikkerne til at se mindre ud på er ved at bruge agurk. Ligesom citron har agurker nemlig gode kridtningsegenskaber som fjerner hudmisfarvninger. Denne grøntsag er utroligt effektiv og hydrerer huden. Du kan enten skære en skive agurk og putte den på ansigtet eller knuse den i en skål og anvende den som en ansigtsmaske på huden.

Det sidste naturlige hjælpemiddel er persille. Hak et bundt friske persilleblade og bland dem med kogende vand. Sluk for varmen og lad blandingen køle ned. Brug denne persilleblanding på ansigtet en gang om dagen. Blandingen har en meget stærk kridtningseffekt og kan udover fregner også hjælpe mod acne. Hvis disse tips ikke hjælper bliver du nødt til at værre tålmodig – fregner falmer nemlig som regel når man bliver ældre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *