Andre MakeUp

Makeupregler til at opnå det ’makeupfrie’ look

Mange kvinder elsker naturlig makeup. Læs videre hvis du gerne vil vide hvordan du lægger naturlig makeup ordentligt og hvilke værktøjer du vil få brug for.

Det er ikke unormalt at der er regler i skolen eller på arbejdspladsen som begrænser tøjvalg, så man skal passe på med at være pangfarver. For det meste skal man holde sig til sorte sko. Til disse outfits er det makeupfrie look det perfekte valg. Det betyder ikke at du behøver holde op med at bruge din yndlingslæbestift. Du kan sagtens have læbestift på, vælg bare en nuance som matcher dit outfit.

Make-up No Make-up

Trin #1.

Husk altid at fugtgive huden, da hydreret hud holder bedre på foundation. Derefter kan du dække huden med din lette yndlings foundation med medium dækningseffekt. Hold dig fra fuldt dækkende produkter, da disse har tendens til at skabe en maskeeffekt. Det er derudover også vigtigt at vælge en foundation som er én nuance lysere end din hud. Når du køber foundation kan du tjekke om det er den rette nuance ved at teste den på nakken. Dit ansigt og dine hænder kan være solbrune og vil derfor ikke fortælle dig noget om hvorvidt den nuance du står med er den rette.

Trin #2.

Dæk områder du gerne vil gemme, såsom mørke rande under øjnene samt diverse hudmisfarvninger. Brug derefter transduceret pudder. Brug et ekstra lag pudder på T-zonen hvor huden har tendens til at blive fedtet. Brug enten læbepomade eller neutral, beige læbestift hvis du gerne vil gøre noget ud af din læbemakeup.

Trin #3.

Husk øjnene. Matte øjenskygger med naturlige farver samt sort mascara passer især godt til det makeupfrie look. Husk at du ikke skal gøre for meget ud af makeuppen for at opnå det sunde, naturlige look. For meget bronzer og for mørke øjne ødelægger det naturlige look.

Trin #4. (valgfrit)

Brug en lille smule blush på kindæblerne for at få et friskt og ungdommeligt look. Brug en lille smule highlighter på kindbenene og under brynene for at give din makeup en speciel glød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *