Andre

En julegave fra Max Factor

Julen er lige rundt om hjørnet, så det er vidst ved at være på tide at du får styr på gaverne. Hvad med et par sokker, et slips, eller noget slik? Er du lidt i tvivl? Glem alt om julegaveklichéer. Køb en Max Factor julegavepakke!

Max Factor1

Gaver fra Max Factor

Denne gavepakke indeholder to produkter: Facefinity All Day Flawless foundation og 2000 Calories i en dybsort farve. Det førstnævnte produkt har tre gode funktioner: den holder længe, beskytter huden mod solstråler, og dækker alle ufuldkommenheder. Facefinity All Day foundation byder på faktor 20, hvilket er et must året rundt. Det er vigtigt at du ikke glemmer alt om at beskytte dig mod solen bare fordi det er vinter. Det er nemlig videnskabeligt bevist at det er ligeså ledt at blive solbrændt i januar som det er midt i juli. Producenten har derudover også sikret sig at denne foundation kan købes i forskellige nuancer. Du kan vælge mellem seks forskellige nuancer. Det gode ved Facefinity All Day foundation er at den kan købes i både gule og pink nuancer. Produktet købes i en elegant glasflaske med pumpedispenser. Denne type dispenser gør at du kun får den mængde foundation du har brug for. Ét pump er nok til at dække hele ansigtet og nakken. Denne flydende foundation er nemmest at bruge med en tyk foundation børste. Producenten hævder at Facefinity All Day holder i op til otte timer. Ifølge brugerne får huden et fint satin finish og slipper for en fedtet T-zone hvis man bruger pudder lige efter man har brugt foundation. Produktet falmer ens over hele hovedet og er især god som base til øjenskygge; denne foundation fremhæver skyggens farve. Hvis du gerne vil have et parfumefrit produkt er Facefinity All Day dog nok ikke det helt rigtigt produkt for dig, da det indeholder en antydning af parfume. Produktet anbefales til folk som døjer med hudproblemer. Facefinity All Day dækker alle hudens ufuldkommenheder. Derudover får den ikke en mærkelig konsistens når man bruger den og den tilstopper ikke porerne. Produktet lader huden trække vejret og hele, så det forårsager hverken allergier eller udbrud.

Max Factor

Hvad er der ellers i Max Factor julegavepakken? Max Factors 2000 Calories mascara som enhver vil elske. Det er en af de mest populære mascaraer på markedet. Den kan købes i en dybsort farve som ser smigrende ud, uanset hvem der har den på. 2000 Calories er blevet erklæret den med pålidelige mascara i 2014. Mascaraen gør vipperne utroligt tykke og giver dem et naturligt look. Den klumper og smudser ikke – derudover falder den heller ikke af. Kvinder elsker den på grund af dens holdbarhed og nemme anvendelse. 2000 Calories holder længere end 12 timer og vejer ikke ned på vipperne. Du kan endda bruge flere lag for at få et mere dramatisk look. Mascaraen tørrer relativt hurtigt, hvilket er den eneste ulempe. Max Factor julegavepakken kan købes i skønhedsbutikker og TK Maxx butikker rundt omkring. Det er en gave enhver kvinde vil blive dybt taknemmelig for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *