Andre

Hvilket lash lift og lamination kit er det bedste? Tjek ranglisten og vælg dit yndlingsprodukt

Skønhedsindustrien leverer en hel masse løsninger til at pleje dit udseende. Det gælder også øjenvipper, som kan forblive naturlige, mens de imponerer med et fremtrædende buk og løft. Hvordan er det muligt? Lash lift og lamination gør det muligt. Hvad består eyelash lamination af, hvor lang tid tager det, og er det værd at prøve? Opdag de bedste lash lift og lamineringssæt, som også kan bruges derhjemme.

Eyelash lift og lamination – hvad er det og hvorfor skal du prøve dem?

Lash lift og lamination er blevet mere populært på det seneste. De fremhæver den maksimale skønhed i naturlige vipper. Derfor vælges de ofte af kvinder, der ønsker et naturligt og holdbart resultat.

Hvad er et lash lift? Det er en behandling, der ligner den eyelash perm, der blev brugt for år tilbage. Effekten af ​​et lash lift er bukket og løftet naturlige øjenvipper. Hvordan er det muligt? Effekten forbundet med et lash lift kommer fra at anvende den rette kombination af formler. Den første åbner altid hårets skællag og fjerner keratinbindinger. Dette gør øjenvipperne mere tilbøjelige til at blive omformet på en varig måde. Når øjenvipperne er ordentligt bukkede, påføres en neutralisator. Dette produkt er til gengæld designet til at fastholde den nye form ved at skabe nye keratinbindinger.

Hvad er en eyelash lamination? Denne behandling hænger sammen med lash lift som dens afsluttende fase og gør vipperne mere næret. Effekterne inkluderer også, at de naturlige vipper bliver mørkere og ser tykkere ud. Efter en korrekt udført lamination bliver øjenvipperne også mere silkeagtige, mindre skrøbelige og holder meget bedre på mascara.

Lash lamination kit – rangering af de mest anbefalelsesværdige sæt

Det er tid til at præsentere de mest interessante lash lift kits på markedet. Ranglisten inkluderer anbefalelsesværdige sæt, der fungerer godt til hjemme brug, og mange af dem er også et godt valg til skønhedssaloner. Flere faktorer blev taget i betragtning da de enkelte kits skulle udvælges. Ikke kun prisen blev der taget højde for, men også hvor komplet kittet er, antallet af anvendelser, sværhedsgraden af behandlingen og kvaliteten af produkterne inkluderet i øjenvippe lamineringskittet.  

nanolash lash lift kit

1. Nanolash lash lift and lamination kit

Det professionelle lash lamination kit fra Nanolash er et af de bedste valg. Mærket kommer med et komplet lash lift kit, som med succes kan bruges af enhver kvinde, uanset om hun er professionelt involveret i øjenvippeløft eller vil gøre det for første gang.

Påføringen er supernem og dette sæt giver dig mulighed for at udføre et effektivt lash lift hurtigt og problemfrit. Resultaterne? Synligt bukkede, adskilte og løftede øjenvipper i op til 8 uger. Oven i det er øjenvipperne perfekt nærede, blødere og mindre tilbøjelige til at gå i stykker.

Lash lamination kittet til hjemme brug fra Nanolash inkluderer lifting glue, 10 breve aktivator, 10 breve neutralisator, 10 breve keratin booster og alt det nødvendige tilbehør. Du får 3 par silikoneforme, som frit kan trimmes til den ønskede bredde. Derudover er der 3 combs, som vil hjælpe med at tæmme øjenvipperne. Dette indhold giver dig mulighed for at udføre så mange som 10 applikationer

2. Thuya lash lift set

Et kit der vil vare i lang tid – det er sådan du kort kan beskrive sættet fra mærket Thuya. Det er kendetegnet ved et rigtig stort antal produkter. Hvert af de 3 produkter til løft og laminering af øjenvipper – permanent gel, neutralisator og lim – kommer i en 15-milliliter tube. Derudover indeholder sættet en rosentræspind og silikoneforme i størrelse M.

Hvad giver Thuya lash lift kit dig mulighed for? Dette sæt giver dig mulighed for at bukke og løfte dine øjenvipper i op til 8 uger. Derudover kan produkterne bruges til at løfte og laminere øjenbryn. Det giver dig mulighed for at forme selv de mest uregerlige bryn.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Omfattende lash lift og lamination – kittet fra MIYA indeholder alt det nødvendige til disse behandlinger. Produkterne i sættet kan nemt håndteres af både professionelle og kvinder, der skal i gang med behandlingerne for første gang.

Ved at vælge lash lift og lamineringssættet fra MIYA LASH, kan du regne med resultater der varer i op til 6 uger. I løbet af denne tid vil de naturlige vipper blive kraftigt løftet, bukket og næret. Sættet indeholder de nødvendige produkter og tilbehør til laminering og løft af øjenvipper. Det inkluderer blandt andet specielle picks, børster, eye patches og silikoneforme. 

4. Protein Reconstruction System Zola – brow lamination and lash lift kit

Et kit til at løfte vipperne derhjemme behøver ikke at bestå af en masse produkter og tilbehør. Det kan også være meget simpelt. Sættet, lavet af mærket Zola, er et perfekt eksempel, da de har valgt en meget minimalistisk tilgang. Brow&Lash Protein Reconstruction System er en måde at løfte og laminere øjenbryn og øjenvipper på, i kun tre trin.

Zola mærkets kit indeholder 3 flasker med løfte- og lamineringsløsninger. Hver enkelt er beskrevet med et nummer, der symboliserer trinnet på vej til smukke øjenbryn og øjenvipper. Den første flaske er Protein Strong Lifting. Den anden er Protein Fixer, og den tredje er Protein Care. Dette sæt siges at give langtidsholdbare resultater samt nære og fugte øjenvipperne uden meget besvær.

5. Elleebana Lash Lift – lash lift starter kit

Elleebana Lash Lift er et professionelt lash lift kit, der kan beskrives som en langsigtet investering. Dens pris kan måske afskrække dig ved første øjekast, men det skyldes den meget store produktkapacitet. Forudsat at du udfører behandlingen én efter én, rækker sættet fra Elleebana til 60 vippelamineringer. Hver af aktivator- og neutralisator brevene indeholder nok produkt til op til 4 påføringer. Sættet indeholder 15 poser. Situationen er selvfølgelig lidt anderledes til hjemme brug, da poserne skal bruges umiddelbart efter åbning og ikke kan opbevares.

Sættet fra Elleebana leverer varige resultater, som kan opnås på kun 20 minutter. En af dens fordele er også, at hvert element i sættet kan købes separat, hvis det er nødvendigt.

6. RefectoCil Eyelash Lift

Lash lamination på ingen tid? Det er præcis, hvad eyelash lift sættet fra RefectoCil gør muligt. Dette sæt virker ekstremt hurtigt takket være formlerne af Lashperm og neutralisator. Disse to produkter gør det muligt at opnå effekten af løftede og bukkede øjenbryn på kun 13 minutter. Som resultat tager et eyelash lift og lamination ikke længere tid end almindelig makeup

Produkterne der indeholder blandt andet kollagen og cystein, er ikke alt der er inkluderet i kittet fra RefectoCil. Det indeholder også en flaske lim, to kosmetiske skåle, en eyelash lifter og 3 par silikoneforme i forskellige størrelser. Dette gør det nemt at matche dem til den passende type buk. 

7. Fleeky Lashlift Kit

Et stærkt defineret blik som fra en skønhedssalon? Lashlift Kit fra Fleeky giver dig mulighed for at opnå dette. Sættet er også et komplet produkt med løfte- og lamineringsprodukter. Ud over disse har producenten også leveret det mest nødvendige tilbehør

Bemærkelsesværdigt tilbehør inkluderer to par silikoneforme (størrelse S og M), lim, øjenvippebørster, application picks og lash combs. Så sættet fra Fleeky muliggør omfattende pleje af øjenvipper. Hvad der også er bemærkelsesværdigt, er emballagen, da sættet kommer i en æstetisk tiltalende æske. Af denne grund er det et glimrende valg, ikke kun til at løfte øjenvipper derhjemme. Det er også en god idé som gave.

Lash lift og lamination trin-for-trin – hvordan udfører man dem korrekt?

Efter du har udstyret dig med et DIY lash lamination kit, er det tid til at gå i gang. I begyndelsen er det bedst at tage alle elementerne fra sættet ud og placere dem et let tilgængeligt sted. Dette sikrer, at alle nødvendige formler og tilbehør er ved hånden under dit lash lift og laminering. Det er godt at have en olie-fri makeupfjerner og en speciel vippeshampoo.

Brug disse til grundigt at rense vipperne og øjenlågene, så de er fri for makeuprester, støv og sebum. Anvend silikoneformene i den rigtige størrelse på de rene øvre øjenlåg langs vippekanten. Hvis det er nødvendigt, kan de trimmes, så de passer til øjenformen. Det er tilrådeligt at fastgøre dem til øjenlågene med noget klæbende. Limen skal også påføres den midterste del at formen, som du kan rede vipperne op på overfladen.

Det er vigtigt at rede vipperne forsigtigt op på formen og præcist adskille dem. Til dette formål kan du bruge en speciel kam. Ved at forberede vipperne på denne måde sikrer du, at lash liftet udføres korrekt, og at alle de individuelle produkter når hver vippe.

Når vipperne er fastgjort til formene, kan du anvende produkterne i dit kit til lash lamination derhjemme. Glem ikke at følge producentens anbefalinger nøje med hensyn til rækkefølgen af påføringen og hvor længe formlerne skal blive på vipperne. Når alle de kosmetiske produkter, inkluderet i lash lamination sættet, er brugt, skal du forsigtigt fjerne silikoneformene fra øjenlågene og nyde resultatet.