Andre

Et produkt, masser af muligheder: NANOIL Castor Oil

Castorolie er en livline for hudproblemer, tyndt hår og sparsomme bryn og vipper. Vidste du, at ét produkt er nok til at styrke dit hår, negle og øjenvipper? Gå efter Nanoils castorolie, som allerede bliver brugt af tusindvis af kvinder fra overalt i verden. Det har Ecocert-mærket, som bekræfter den høje kvalitet. Det er populær hos både almindelige forbrugere såvel som professionelle skønhedssaloner.

Den højeste kvalitet og den bedste pris

Castorolie udtrækkes fra frøene fra castorbønneplanten. Nanoil er et brand, der leverer ren olie, som ikke er blevet raffineret; det er koldpresset og 100 procent økologisk. Det vil udføres mirakler for alle hud- og hårtyper. Brug det hver dag, præcis som du foretrækker.

Det er langt lettere end olier, du sandsynligvis allerede har prøvet. Du kan gnide den ind i neglene eller huden, duppe den på brynene og vipperne, eller bruge den som basisolie for olierens. Den har en fordelagtig effekt på huden overalt på kroppen, hvilket vi også kan se i glade kundeanmeldelser. Nanoil Castor Oil er et multitaskende og helt nautrligt produkt, der holder længe og har en god pris. Ved at vælge den, kan du være sikker på, at du får det bedste skønhedsprodukt.

Hvilke ingredienser er Nanoil Castor Oil lavet af?

Den økologiske fedtsyre – ricinolsyre – udgør op til 90 procent af castorbønneolien. Du kan ikke finde denne ingrediens i nogen anden olie. Den har også masser af omegasyrer og mange værdifulde vitaminer og mineraler, som er vigtige for at holde huden og håret flot. Vitamin E, for eksempel, er en potent antioxidant, der stopper skader fra frie radikaler, forhindrer for tidlig aldring af huden og vedligeholder et ungdommeligt look i længere tid.

Castorolie fra Nanoil

Hvordan bruger man Nanoil Castor Oil?

Efter du har blandet den med en anden olie, så brug den til ansigtsvask og make-up fjerning, kropsmassage, eller som et ansigtsserum. Castorolie er kraftfuld nok til at tilføje fantastisk blødhed til huden og holde den perfekt fugtet. Den forhindrer også hudsygdomme, såsom akne, og har anti-rynke egenskaber, der lader huden forblive ungdommelig i længere tid. Nanoil Castor Oil vil blødgøre og fugte din hud, samt stimulere produktion af kollagen og elastin. Den vil hurtigt tilføje fasthed og elasticitet til huden, hvilket mindsker fine linjer.

Castorolie forbedrer vipper og bryn, da den reparerer og nærer dem. Den beskytter også de sarte hår fra eksterne aggressorer og gør hårene en anelse mørkere, så man får et mere tydeligt look. Stærke, tykke og lange vipper og bryn – det kan du opnå nu.

castorolie til hårvækst nanoil

Brug olien på håret ved at gnide den ind i længderne og i hovedbunden. Produktet stopper hårtab, stimulerer hurtigere hårvækst og leverer styrke, sundhed og glans. Nanoil Castor Oil hjælper dig med at reparere skadet og farvet hår, hvor farven genoplives. Den giver en smuk glans.

Hvor kan man købe castorolie?

Nanoil leverer hurtigvirkende castorolie af højeste kvalitet, og du kan købe det hos visse online apoteker eller via den officielle hjemmeside. Det er bestemt pengene værd! 50 milliliter ren castorolie kan holde i lang tid, og anvendelsesmetoden er helt op til dig. Original, gennemtænkt og certificeret – det må næsten være den bedste olie på markedet?

Gå ind på den officielle hjemmeside – nanoil.dk