Andre

Sammenligninger af øjenvippebalsammer

Mange kvinder har hørt at øjenvippebalsammer er mirakelmidler mod sparsomme og korte vipper. Der er dog så mange forskellige balsammer på markedet at det kan være svært at vælge den rette. Derfor har vi fået vores kvindelige medarbejdere til at teste tre af de mest populære balsammer på markedet. Disse tests blev udført over en periode på to måneder. Alle kvinderne brugte balsammen på ren hud før de gik i seng. Læs videre for at finde ud af hvad vi nåede frem til.

RapidLash – Jenna Crow med RapidLash

Det tog mig mere end en uge at vænne mig til at skulle bruge balsam på vippelinjen. Den tilhørende børste var lidt stiv og det føltes ofte som om jeg bruge for meget produkt. Mine øjne kløede lidt til at starte med, men det gik hurtigt væk igen. Jeg har ikke set en kæmpe forbedring i mine vippers tilstand. Jeg havde håbet at jeg ville få tykkere og længere vipper, men det gjorde jeg desværre ikke. Alt i alt er jeg utroligt skuffet over dette apoteksprodukt.

Nanolash – Vivienne Mackintosh

Jeg havde ikke svært ved at bruge denne balsam. Det var nemt at lægge et jævnt lag på vippelinjen. Jeg kunne især godt lide at Nanolash er duftfri og skånsom mod min sensitive hud. Jeg var lidt bekymret til at starte med, da jeg er allergisk overfor kemikalier i skønhedsprodukter, men min hud blev ikke irriteret. Efter én måneds brug var mine vipper synligt tykkere. Nu kan jeg se hvor lange mine vipper er blevet – det er fantastisk. Mine øjne ser større og friskere ud. Jeg elsker at have så mange fyldige vipper! Jeg vil gerne anbefale Nanolash til alle og enhver som gerne vil forbedre deres vippers tilstand.

Revitalash – Nicole Redman

Resultaterne er fantastiske. Jeg har brugt Revitalash en gang om dagen og kun på den vippelinjen over øjet. En dag fik jeg lidt balsam i øjet, hvilket gjorde utroligt ondt, men så snart jeg havde skyllet det ud med vand gik det fint igen. Bagefter passede jeg dog ekstra på når jeg brugte Revitalash. Mine vipper er blevet lange og tykke. Det eneste jeg kan klage over er at vipperne er helt lige og vokser i skøre retninger. De krøller stort set ikke. Alt i alt er jeg dog tilfreds med resultatet og synes Revitalash er et fantastisk produkt hvis du bruger det forsigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *