MakeUp

Sådan anvender du makeup base: Typer af makeup bases

Sådan anvender du makeup-base

Som du allerede ved, giver makeup base et grundlag for resten af ​​din makeup. Det er næsten uundværligt, da det hjælper med at skjule de smalle detaljer i dit ansigt og opbygge et glat kulisser for din øjen- og ansigtsmakeup. Det er også en af ​​de vigtigste fundamenter for, at din makeup ser naturlig ud og aldrig tynger eller blokere for dine porer.

Det er ikke alle makeupbase, der er det samme. Der er et stort udvalg af forskellige former for makeupbase derude, der er designet til at give forskellige teksturer, niveauer af dækning og garantier for resultater. Uanset hvilken type makeupbase du vælger, er der få helt basale principper, du skal bestræbe dig efter at bruge den.

1. Opvarmning af din foundation

Mens det måske lyder lidt hyggeligt, er opvarmning af din grundlæggende en meget vigtig parametere for at opnå et flot, jævnt look. Du skal bare tage fat i en lille smule foundation og gnide det direkte på børster. Dernæst skal du bruge dine fingre til at lægge varme til det, indtil det føles varmt for at berøre. Dette hjælper ikke kun med at få det ud i små dråber for en mere jævn fordeling, men det reducerer også risikoen for streger.

2. Bland det med din fugtighedscreme

At blande din foundation med en fugtighedscreme kan måske lyde lidt skørt, men det hjælper faktisk med at give det et mere glat og strækbart look. Du skal bare mikse en lille smule fugtighedscreme med din foundation og derefter påføre begge sammen. Dette gør det ekstra glat og giver det et yderligere strækbart lag, der hjælper din hud med at dække jævnt.

3. Påfør i cirkulære bevægelser

Når du anvender din grundlægger, skal du sørge for, at du bruger cirkulære bevægelser for at forbedre fordelingen. På den måde kan du skjule enhver ujævnhed, der måtte være tilbage efter påføring. Prøv at anvende det overalt på ansigtet, hvor et base-lag kunne være behov. Det kan være et område i panden, kinderne, næsen osv. Når du er færdig, skal du sørge for at tone det ud ved at børste det yderligere i cirkulære bevægelser.

4. Påfør concealer

Efter at have anvendt din grundlæggende, skal du sørge for at påføre en concealer for at skjule eventuelle røde eller mørke områder på din hud. Det er en god måde at give et mere jævnt look, der er så naturligt som muligt. Vælg en concealer, der er et par nuancer lyser end din grundlægger for at sikre, at du ikke skjuler eventuelle smukke detaljer, der er tilbage.

5. Påfør en pudder

Til sidst skal du påføre en pudder for et holdbart udseende. Det tæmmer skinnende områder, hvilket er nyttigt, når du skal tage nogle glamourøse billeder, eller hvis du har brug for et mere holdbart udseende. Når du er færdig, skal du anvende let pres mens du bruger din pudder pensel og husk på at blende det godt og undgå streger.

Typer af makeup-base

1. Serumfoundation

Serumfoundation er en type makeup base, der er designet til at give en dækkende selvfinish. Den er ofte meget tynd og let eller flydende og ideel, hvis du ønsker et naturligt look. Den er let at fordele, ikke klæbrig og har en meget glat struktur.

2. Pudderbase

Pudderbase er den tyggebase, som alle kender til. Det er let at anvende, kan skabe et naturligt look og hjælper med at holde makeup på plads. Den har tendens til at blive lidt klæbrig på øjet, så det er godt at holde øje med dette. Det kan også give en smule fedtet glød, så sørg for at ikke overdrive det eller bruge for meget.

3. Creme-base

Creme-base er en type af makeup, der er meget let og silkeagtig. I modsætning til pudderbase giver denne type base et mere fyldigt look og hjælper med at forme ansigtet. Det er glimrende til kanterne af næsen, somme tider kan være vanskelige at dække. Det er let at anvende, usynligt og smelter ind i huden uden at tynge den ned eller konstruere porerne.

4. Concealer

Concealer er en skyggebase, normalt brugt til mørke pletter og hyperpigmentering. Det er et af de mest populære værktøjer i makeup, da det let dækker udbrud, tatoveringer og andre problemområder. Det hjælper også med at skabe et ensartet look, der ikke er glasagtigt eller koldt. Concealeren er let at anvende og kan let blandes.

5. BB Cream

BB Cream eller Beauty Balm er en slags makeup base, der er skabt for at lette processen med at anvende makeup. Det er lettere udformet som en lotion, så det er let at påføre ensartet. Det hjælper også med at skjule uregelmæssigheder, forbedre hudtonen og give et sundt glød. Det er let nok at give en naturlig finish, men det er stadig blødt nok til at holde dit udseende frisk og klar.

6. Airbrush-makeup

Airbrush makeup er en anden type makeup base, der er blevet populær til profesionel makeup. Det bruger en luftbruser og en speciel makeup, der dagligt gør det muligt at skabe et ensartet udseende uden overdreven blæsning. Det er godt til at dække store pletter og skabe et uforst