MakeUp

Makeup til nytårsaften

Uanset hvilken slags fest du skal til nytårsaften skal din makeup handle om glitter og levende farver. Læs videre for at finde frem til de nyeste trends indenfor skønhed.

Det har i mange år været yderst moderne med smokey eye – men i år er det på tide at fremhæve en anden del af ansigtet: nemlig læberne. Stærke og glitrende mørkerøde eller lilla læber tiltrækker opmærksomhed. Hvordan bør du bære dig ad med at lægge makeup til nytårsaften?

NewYear MakeUp

Det er yderst vigtigt at makeuppen er holdbar. Det er noget du skal tænke på helt fra starten. Før du lægger makeup bør du bruge et skånsomt skrubbemiddel for at eksfoliere døde hudceller og eliminere andre urenheder. Derefter skal du fugtgive og tone huden. Sørg for at bruge en lys fugtighedscreme og vent derefter til den er helt absorberet. Hvis du ikke venter til den er absorberet kan pudderet falde af i flager. Brug derefter en foundation som kan holde i længere tid. Dæk ikke kun ansigtet, men også nakken og halsudskæringen så du ikke ender med en maskeeffekt. Det er vigtigt at dække alle hudens ufuldkommenheder, især mørke rande under øjnene. Det bliver uden tvivl en lang aften, så du skal gøre alt hvad du kan for ikke at se træt ud. Du kan også bruge en lys concealer til at give ansigtet lidt mere form.

For at opnå det skulpturerede Kim Kardashian look kan du bruge en lys concealer under øjnene og trække linjen ned parallelt med din næse. Du kan også oplyse ansigtet ved at bruge concealer i T-zonen. Husk altid at blende de skarpe linjer. Tegn en tyk linje under kindbenene med en mat bronzer og på din pande og hårlinje. Hvis du vil fremhæve dine læber må du ikke glemme at markere dine øjne. Brug en flydende eyeliner til at give øjnene den helt rigtige form.

NewYear MakeUp (4)

Brug sort mascara eller falske øjenvipper til at komplimentere looket. Vælg din læbestift alt efter hvilken kjole du skal have på. Brug en lip liner først for at sikre dig at læbestiften holder meget længere og bliver på plads. Fuldend looket ved at spraye dit ansigt med en fiksespray så du stadig ser godt ud når solen står op igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *