MakeUp

4 topbedømte brynblyanter med langtidsholdbare resultater og ultimativ komfort

Det er ikke nemt at finde den rigtige brynblyant, der forhindrer dig i at skabe en overdreven effekt. De fleste kvinder tester mange forskellige produkter, før de finder netop det produkt, der med dets ydeevne og konsistens og i al sin helhed, gør det muligt at skabe fantastiske resultater.

Før du vælger endnu en tilfældig brynblyant, bør du tjekke vores favoritter og topbedømte brynblyanter. Vi har lavet denne oversigt over de bedste brynblyanter for at hjælpe enhver, der er usikker på, om produktet rent faktisk opfylder behovet.

Maksimal volumen og perfekt udfyldte bryn? Eller måske en præcis bryndefinition, der holder hele dagen? Raffineret makeup eller måske et mere iøjnefaldende look til en speciel lejlighed? Hvilket øjenbrynslook kunne du tænke dig i dag?

Her er de 4 topbedømte brynblyanter, der virker på alle bryntyper, uanset hvad dit brynproblem end måtte være og uanset hvilket resultat du ønsker. 

Top 4 brynblyanter, der gør underværker

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

Denne øjenbrynsblyant er uden tvivl en sand favorit. Lige fra første påføring, ved du, at du aldrig vil erstatte den med nogen anden! Nanobrow-blyanten tegner ultratynde linjer og giver uovertruffen præcision. Udfyld dine bryn med den farve du ønsker, og skab hårlignende strøg, hvis du kæmper med sparsomme områder. Spidsen af den raffinerede Nanobrow Eyebrow Pencil har altid den perfekte hårdhed til at definere buerne og udjævne de øverste og nederste brynlinjer. Denne brynblyant sikrer, at du opnår et fejlfrit og ikke overdrevet udseende resultat, som du kan nyde hele dagen. Det er ingen sag at bruge denne øjenbrynsblyant. En af fordelene ved denne er, at det ikke er nødvendigt at spidse den, da den kan trækkes ud. Bare skub spidsen ud af etuiet og skab et bryn-look nøjagtigt som du ønsker. Formlen på denne top-vurderede blyant er fløjlsagtig og glider glat på huden. Nanobrow blyanten findes i fire naturligt udseende nuancer: Blond, Lysebrun, Mørkebrun og Espresso. Hvilken ville du vælge?

2. BENEFIT COSMETICS Precisely, My Brow

Helt præcist er My Brow en brynblyant udstyret med en speciel indbygget spoolie. Med blot få strøg kan du camouflere eventuelle pletter og få den eftertragtede bryndefinition. Produktet findes i otte nuancer for at sikre, at du kan finde den, der er tættest på din naturlige brynfarve. Denne brynblyant giver en præcis brynform og giver dig mulighed for at efterligne ægte brynhår – garanteret tilfredshed! Hvis du vil have den ultimative brynvolumen, kan du række ud efter Gimme Brow+ gelen og bruge den sammen med brynblyanten for at forstærke effekten.

3. ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow Wiz

Denne optrækkelige øjenbrynsblyant med en ultratynd spids giver den definition, du altid har drømt om. Den fungerer perfekt, hvis du vil udfylde dine bryn hist og her, for at camouflere sparsomme områder. Den ultratynde spids af blyanten giver dig mulighed for smukt at forme og style dine buer. Fyldigere og voluminøse bryn på få øjeblikke – ja, det er muligt! Blyantens formel er holdbar og vandfast. Denne brynblyant findes i ti nuancer. Den er vegansk og indeholder ingen animalske ingredienser. Har du brug for en ændring i din makeup-rutine for bryn? Anastasia Beverly Hills Brow Wiz sikrer, at det altid vil være en forandring til det bedre!

4. DIOR BACKSTAGE Diorshow Brow Styler

Brynblyanten fra DIOR er svaret på den krævende kvindes behov. Den giver dig mulighed for præcist at definere dine øjenbryn uden nogen risiko for at skabe et tegneserieagtigt resultat. Når du skal udfylde hullerne, fungerer den ekstremt tynde spids perfekt. Produktet blev skabt i subtile og naturligt udseende nuancer. Diorshow Brow Styler er velegnet til alle bryntyper og hjælper dig med at skabe moderigtige makeup-looks på blot et øjeblik. Leder du efter en delikat bryndefinition? Eller er det måske tid til et mere dristigt og mere iøjnefaldende look? Med DIOR brynblyanten er det kun dig der sætter grænserne!

Hvordan anvender man en brynblyant?

1. Børst dine bryn opad med den indbyggede spoolie.

2. Med den skarpe ende af spidsen udfyldes eventuelle huller med hurtige, korte strøg. På den måde kan du opbygge det eftertragtede volumen uden at skabe et overdrevent resultat.

3. Husk at fremhæve den nederste øjenbrynslinje og brynhalen en smule kraftigere, mens den øverste linje og den inderste kant holdes lidt mindre kraftig.

Det var såmænd det! Tag et kig i spejlet!

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en brynblyant?

– nuance – den skal matche din naturlige brynfarve

– applikator – den skal lette påføringen og give den ultimative komfort

– ydeevne – en god brynblyant skal give dig mulighed for at skabe præcis det resultat, du ønsker