Øjne

Smukke og tykke bryn? Kun med Nanobrow!

Skønhed kommer ikke ud af ingenting. Hvis du drømmer om tykke øjenbryn der vil se flotte ud selv uden make-up, så skal du pleje dem. Nanobrow serum fortykker og formørker øjenbrynene da det nærer, genopbygger og styrker dem fra indersiden.

Det er øjenbrynene der giver ansigtet en særlig karakter. De er en slags ramme – det er intet under at vi gerne vil fremhæve dem. Mørke, tykke og udtryksfulde bryn er intet nyt. De var fremme flere årtier siden, selvom de i løbet af årerne har gennemgået en række særlige transformationer. Hvordan har trends indenfor øjenbryn ændret sig over tid?

Smukke øjenbryn. Hvordan så de ud førhen?

I 1920’erne, var ekstremt tynde øjenbryn populære, der gav ansigtet et melankolsk look. Kun 20 år senere, så blev lysere og mere delikate bryn populære, inspireret af prinsessen af Monaco, Grace Kelly. I 50’erne var de mest populære øjenbryn Marilyn Monroe’s fremhævede bryn. De næste år gav nogle anderledes versioner; helt barberet og tegnet, tykt og busket, eller tynde og mørke bryn.

Hvad trender i dag? Vi elsker at bruge ideer fra de sidste årtier, hvilket er derfor vi nu fokuserer på naturlige, ikke for mørke øjenbryn. Vi vil stadig gerne have at de er perfekt formede og tæmmede. Det kan udføers med den rette pleje.

Hvorfor bør du bruge øjenbrynsserummer?

Hyppig brug af en plejende brynbalsam lader dig være i kontrol over dine bryn. Det er nemmere at forme hårene, så de er sunde, elastiske, stærke, tykke og lange. En velkomponeret brynbalsam – såsom Nanobrow – kan radikalt ændre brynenes udseende. Til det bedre! Allerede efter et par uger.

Nanobrow – egenskaber og virkning

Hyppig brug af Nanobrow er den bedste måde at få dine øjenbryn til at se smukke ud. Hvordan virker det? Næringsstofferne i serummet trænger direkte ind i huden til de små hårsække, så de bliver styrket med hver påføring. Positive og hurtige effekter af Nanobrow kan bemærkes efter 2-3 ugers brug.

Hvad er effekterne ved Nanobrow?

 • Styrker øjenbrynene og hæmmer deres tab
 • Accelererer væksten af nye hår
 • Fortykker håret fra roden
 • Formørker øjenbrynene
 • Forbedrer formen på knækket i brynet
 • Gør det nemmere at forme brynene

To trin til smukke øjenbryn

Mange kvinder tror at den eneste måde at have smukke bryn på, er gennem permanent make-up. Vi behøver ikke rigtig en kosmetologs hjælp hvis vores bryn er sunde, stærke og smukke. Ernæring er det første trin til smukke bryn. Det andet handler om den rette formning af brynene ved hjælp af pincet eller voks. Vejen til smukke bryn er ssimpel, især når brugen af Nanobrow ikke bør give problemer for nogen.

Hvordan bruges Nanobrow?

 1. Fjern make-up. Make-up bør fjernes omhyggeligt før påføring af serummet, da det kan blokere absorberingen af plejende ingredienser. Det er derfor det er meget nødvendigt at rense og tørre huden før.
 2. Påføring. Nanobrow balsam kan nemt påføres, primært takket være den bløde appliaktor. To lette bevægelser og den jævne serum påføres til øjenbrynene, absorberes og… begynder at virke!

Et ideelt produkt for… dig!

Hvis du har tynde, sparsomme og svækkede bryn der falder meget ud, så er det tid til en ændring. Nanobrow vil virke godt for overplukkede bryn og dem der er svækkede af solen eller andre faktorer. Det genopbygger, styrker, og regenererer når hårene ikke ser ud som de skal.

Dette er uden tvivl det bedste øjenbrynsserum du kan have!

19 kommentarer “Smukke og tykke bryn? Kun med Nanobrow!”

 1. Ditte

  Gør øjenbrynene perfekt tykke!

  Svar
 2. Simone

  Nanobrow er den bedste for vækst og styrkelse af brynene, jeg elsker den!

  Svar
 3. Marie

  Jeg brugte Revitabrow men fik ingen effekter… gad vide om nanobrow er bedre?

  Svar
 4. alternantiv

  Der er ikke noget andet serum for øjenbryn der er så effektiv som Nanobrow. Det er et musthave 😀

  Svar
 5. Mille

  Godt produkt, hurtige produkter, fair pris og expresslevering. Jeg er glædeligt overrasket med det her produkt!

  Svar
 6. Sandie

  hvad er der i kompositionen?

  Svar
 7. hasselnød

  jeg kan bekræfte den er 100% effektiv!!!

  Svar
 8. naboen

  Ved du hvad sandheden er? Det hele afhænger af problemet med dine øjenbryn. Jo sværere sag, jo længere behandling. Det betyder ikke at Nanobrow ikke virker – det virker, for mig tog det kun 2 uger, for min veninde dobbelt så længe da hun havde mere skadede bryn end mig.

  Svar
 9. #ilovenanobrow

  Meget hurtige effekter, fedt produkt med god pris, effektiv og helt enestående. Jeg blev overbevist af kompositionen og de gode holdninger

  Svar
 10. Nadja

  UTROLIGE INGREDIENSER og takket være dem UTROLIG VIRKNING og fyldige bryn

  Svar
 11. Fru Lina

  Kan nogen sige hvor man kan købe serummet allerbilligst?

  Svar
 12. Karoline Meyer

  Jeg har altid haft det svært med mine grimme, tynde og skæve bryn der ikke ville vokse ud. Takket være Nanobrow er mine bryn blevet fyldigere, stærkere og der er endelig sket dem noget godt. jeg ser helt menneskelig ud 😉

  Svar
 13. Juliane D.

  Mine bryn er ikke så gode. Jeg er helt frisk på at prøve noget nyt for at gøre øjenbrynene fyldigere 🙂

  Svar
 14. Margot

  Meget opmuntrende komposition. Hvede, soja og skjolddrager o baicapil virker så godt på hårvækst, så det er forsøget værd.

  Svar
 15. rouge

  Absorberer rigtig godt. Det er en let serum der holder længe. Jeg begyndte at bruge den for to uger siden så jeg kan ikke sige mere om effekterne endu.

  Svar
 16. Patricia Petersen

  Lyder super cool. Jeg købte den og havde pakken efter to dage. Jeg skal teste den! Kan ikke vente 🙂

  Svar
 17. Sofie

  Hvad er prisen på Nanobrow?

  Svar
 18. Maren

  Det er godt at der endelig er en serum med sådan en god komposition og effektivitet, beauty-oscar til Nanobrow 😀

  Svar
 19. Christel

  Er SÅ vild med mine bryn efter Nanobrow!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *