MakeUp

Rangliste over de 8 bedste vippebuketter til hjemmebrug!

Drømmen om fyldige og lange øjenvipper uden at forlade huset er ved at gå i opfyldelse. Færdiglavede vippebuketter til DIY-applikation er dukket op på skønhedsmarkedet, og bogstaveligt talt kan enhver kvinde bruge dem. Det er dog meget svært at vælge det rigtige produkt. Derfor er det værd at tjekke TOP 8 vippebuketter til hjemmebrug for at vælge dem, der fungerer bedst for dig!

TOP 8 vippebuketter til påføring derhjemme – hvilke produkter er på ranglisten?

Skønhedsmarkedet er under konstant forandring. Det betyder, at kvinder forsøger at følge med i alle de nye trends. Når det gælder vippestyling, er der dog ikke sket en udvikling i lang tid. I det øjeblik færdiglavede lash extensions kom på markedet, blev de hurtigt betegnet som en sand innovation.

Kvinder fik en unik mulighed for at ændre deres look på bare et par minutter. Selvfølgelig er gode produkter ofte blandt dem, der ikke altid sikrer høj kvalitet.

Det er derfor, denne TOP 8-rangliste af vippebuketter til selvpåføring blev oprettet. Disse falske vipper bør ikke skuffe forventningerne hos selv de mest krævende kvinder. Ranglisten har samlet produkter fra mærker, der er velkendte i skønhedsverdenen som Nanolash og Tatti.

Således kan de selv træffe den bedste beslutning efter at have tjekket og analyseret vores topliste.

TOP 8-rangliste – hvilke vippebuketter til DIY-applikation er værd at være opmærksom på?

Vippebuketter til hjemmebrug er en sand nyhed på skønhedsmarkedet. Takket være dem vil enhver kvinde være i stand til at fremhæve sine øjne på få minutter. Selvfølgelig har skønhedsmærker lanceret forskellige typer af deres produkter. Ikke desto mindre blev kun nogle få af dem inkluderet i denne TOP 8-liste.

Den følgende rangliste indeholder de bedste vippebuketter til selvapplikation, der i øjeblikket er tilgængelige på markedet. Det giver kvinder mulighed for at se lidt nærmere på individuelle produkter samt læse om deres fordele og ulemper.

1. Nanolash vippebuketter – DIY Eyelash Extensions

Nanolash er et etableret brand i skønhedsverdenen. Der er ingen tvivl om, at DIY Lash Extensions er et premiumprodukt. Disse lette, bløde øjenvippebuketter er designet til påsætning derhjemme. Man kan vælge en pakke med 36 vippebuketter. Det giver:

  • 8 stilarter at vælge imellem
  • 3 vippelængder: 10, 12 og 14 mm i hver pakke – det giver mulighed for alle vippelooks

Du kan også få et komplet kit til eyelash extensions derhjemme. Det indeholder desuden:

  • Nanolash bonder
  • Nanolash sealer
  • Nanolash remover
  • En speciel pincet

DIY Lash Extensions fortjener uden tvivl førstepladsen i TOP 8-ranglisten. Påsætningen tager kun 10 minutter, og kan holde i 5 dage. Mange anmeldelser viser dog, at du kan bruge dem endnu længere med korrekt efterpleje!

Kvinder kan bruge dem til at skabe russiske volumenvipper, men også et elegant naturligt vippe-look. DIY Lash Extensions overbelaster ikke de naturlige vipper – de sættes på under de naturlige vipper, ca. 1 mm fra vippekanten.

Producenten angiver, at disse vippebuketter er til engangsbrug. Brugerne har dog en lidt anden mening om dette spørgsmål. Det viser sig, at DIY Eyelash Extensions ikke bliver deforme eller ændrer form, når vippebuketterne fjernes. Så du kan med succes genbruge dem!

Man kan sige, at Nanolash-mærket endnu en gang ikke har skuffet kvinders forventninger. Dette er de perfekte vippebuketter, der fungerer til enhver lejlighed. Brugerne er imponerede over deres blødhed, fleksibilitet og holdbarhed. DIY Lash Extensions er en perfekt efterligning af naturlige vipper, og den tynde strimmel skjuler sammenføjningerne perfekt og gør oven i købet vipperne visuelt fyldigere ved rødderne og udfylder eventuelle huller. Ikke underligt, at dette produkt fortjener den øverste plads på ranglisten.

2. Invisi-Lash Kit Tatti

Tatti er et andet mærke, der er mest kendt i skønhedsverdenen for dets produkter i topkvalitet. Invisi-Lash Kit indeholder vippebuketter til DIY-applikation derhjemme, som hurtigt er blevet meget populære blandt kvinder.

Invisi-Lash Kit sikrer nøjagtig den samme påsætning som i en skønhedssalon. Vipperne findes i flere størrelser og stilarter at vælge imellem. Det giver dig ubegrænsede muligheder for at style dine vipper. Invisi-Lash Kit-vipperne giver dig mulighed for at skabe voluminøse vipper i Russian Volume-stil, men du kan også fint fremhæve dine naturlige vipper.

Desværre angiver producenten ikke nøjagtigt, hvor længe de holder. I tilfældet med DIY Eyelash Extensions blev det tydeligt angivet, at vippebuketter kan holdei 5 dage. I dette tilfælde er det kun angivet, at applikationens holdbarhed afhænger af efterplejen. En alvorlig ulempe ved produktet er, at vippebuketterne kommer på en gennemsigtig strimmel, som ikke har særlig gode skjuleegenskaber. Dette gør det umuligt at skabe en helt naturlig effekt, fordi sammenføjningerne, hvor vippebuketterne møder de naturlige øjenvipper, i dette tilfælde forbliver synlige.

3. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT er et andet produkt, der fortjener opmærksomhed. Sammenlignet med DIY Lash Extensions fra Nanolash kan mange elementer dog forbedres!

Vipperne fra Ardell X-tended Wear Lash System KIT er designet til DIY-applikation derhjemme. Kittet indeholder et sæt vippebuketter samt en særlig bonder, der sikrer holdbarheden af påsætningen. Desværre er holdbarheden af dette produkt ikke så fantastisk, sammenlignet med Nanolash vippebuketter. Kittet indeholder også en perfekt formet applikator og en remover til effektiv fjernelse af vippebuketter.

Ardell X-tended Wear Lash System KIT indeholder vipper til applikation derhjemme, som er bløde og lette med et tydeligt buk. De kan påføres på kun 10-15 minutter, selv uden den store erfaring på området. Men deres finish er ikke det bedste – vippebuketterne adskiller sig ikke fra hinanden – selv ikke dem, der varierer i længde. Effekten kan ende med at se falsk ud, hvilket gør, at de ikke kan anbefales til hverdagsbrug.

Påføringen tager også lidt længere tid, hvilket er grunden til, at Ardell X-tended Wear Lash System KIT ikke har fortjent 1. pladsen i denne rangliste.

4. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit indeholder lette vippebuketter til eyelash extensions derhjemme. Det er dog værd at bemærke, at de ikke er ideelle til professionel brug som for eksempel DIY Lash Extensions fra Nanolash.

Påsætningen af disse færdiglavede vippebuketter tager ikke mere end 10 minutter og bør holde i op til 5 dage. Alt afhænger dog af korrekt efterpleje.

Glamnetic Lash Extensions Kit tilbyder forskellige vippestørrelser og stilarter at vælge imellem. Det gør det muligt at skabe en hvilken som helst vippestil. Man kan altså style sine vipper på en sådan måde, at man opnår det ønskede resultat.

Ikke desto mindre har brugere, der allerede har besluttet at teste dette kit, en lidt anden mening om applikationens enkelhed og dens holdbarhed. Der er heller ikke mange positive udtalelser om æstetikken i vippebuketternes finish. Vipperne ser pæne ud på hjemmesiden, men i virkeligheden er effekten ret falsk, da alle vipperne er identiske.

5. KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit er et andet kit til kvinder, der gerne vil prøve kræfter med eyelash extensions derhjemme. Det er værd at bemærke, at designet af disse vippebuketter er ret unikt. Det er nogle fjerbløde hår, der kommer på en sort strimmel. Det skjuler sammenføjningslinjen og mindre fejl, der er opstået under påsætningen.

Kiss Falscara Starter Kit har også en enkel påføring, der ikke bør tage mere end 10 minutter. Ud over de færdiglavede vippebuketter indeholder kittet også en bonder, en sealer og en øjenvippepincet. Det er meningen, at vippebuketterne skal holde i op til flere dage, hvilket afhænger af den enkelte. Igen er det værd at bemærke, at DIY Lash Extensions er garanteret at holde i op til 5 dage uanset omstændighederne.

Produktet er dog ikke fri for fejl, som skal påpeges. Først og fremmest er kittet fra producenten ikke komplet – det indeholder ikke alt det nødvendige for at udføre semi-permanente lash extensions. Det indeholder ikke en remover til at fjerne vippebuketterne, og heller ikke en overnighter, der er specielt udviklet til at sikre, at du også kan bruge disse vipper om natten. Uden den holder dit vippelook ikke engang i et par dage. Hvis du bruger en overnighter, kan du ikke genbruge disse vippebuketter senere. Begge disse produkter skal naturligvis købes separat. En sådan beslutning fra producentens side gør det i sidste ende hverken til en praktisk eller til en særlig økonomisk løsning.

6. Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit er et andet DIY-produkt til vippestyling, som burde tiltale mange kvinder. Disse vippebuketter til hjemmebrug tager 15 minutter at påføre. Det har ingen betydning, om du har erfaring på dette område.

Som standard vil du også kunne finde ekstra tilbehør i sættet, som skal gøre det meget lettere at påføre lash extensions på egen hånd.

Vippebuketterne fås i flere størrelser. Dette giver dig igen mulighed for at style dem på russisk volumen måde og andre. Produktet er bestemt godt, om end ikke det bedste på grund af et lidt mindre udvalg af vippestilarter og typer af buk end for eksempel DIY Lash Extensions.

7. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit indeholder vippebuketter, der kan bruges i en nødsituation. De er designet til at gøre påsætningen hurtig, effektiv og nem.

Vippebuketterne er ekstremt bløde og fine. Det betyder, at de supplerer de naturlige vipper på en perfekt måde, samtidig med at de udfylder eventuelle huller i vippekanten. Den sorte strimmel giver dig til gengæld mulighed for at dække sammenføjninger på en smart måde. Således ser hele applikationen naturlig og æstetisk tiltalende ud.

Desværre er ulempen ved dette produkt dets enormt høje pris og at pakken kun indeholder 10 vippebuketter, hvilket kun sikrer én påføring.

Der er heller ingen klart defineret holdbarhed. Producenten skriver dog, at vipperne kan holde i op til flere dage. I praksis kan det være 3 dage for nogle kvinder og 5 dage for andre. Producenten angiver også, at applikationens levetid kan forlænges med korrekt efterpleje. Men sammenlignet med for eksempel DIY Eyelash Extensions imponerer kittet fra Lashify ikke i denne henseende.

8. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Den sidste på ranglisten tilhører vippebuketterne fra det britiske mærke Amor Lashes. Umiddelbart er det ret traditionelle vipper til DIY-applikation. De fås i 3 længder: 10, 12 og 14 mm. Det er muligt at købe hele sættet, som består af vippebuketter i hver af de tilgængelige størrelser.

Påsætning af Amor Lashes QuickLash Starter Kit tager ca. 15 minutter, og vipperne kan holde i flere dage. Producenten påpeger dog at applikationens levetid påvirkes af dens korrekte udførelse samt korrekt efterpleje. Så det er ikke garanteret som i tilfældet med vippebuketterne fra Nanolash. Det er heller ikke sikkert, at vippebuketterne kan genbruges, når de er taget af.

Rangliste med TOP 8 bedste vippebuketter til DIY-applikation – opsummering

At vælge det rigtige eyelash extension kit til hjemmebrug er ikke den nemmeste opgave. Kvinder skal overveje mange faktorer, som for eksempel brugervenlighed og holdbarhed.

Der er dog ingen tvivl om, at nr. 1 på ranglisten, DIY Lash Extensions fra Nanolash, er den bedste. De sikrer et stort udvalg af valgmuligheder, topkvalitet og uendelige muligheder med hensyn til styling af øjenvipper.

Det er dog helt op til dig selv, hvilke vippebuketter du vil vælge til dig selv. Det er nødvendigt at overveje størrelsen på vipperne, typen af buk og de stylingmuligheder, de tilbyder.

Dette vil gøre DIY eyelash extensions til en sand fornøjelse og vil sikre flotte resultater.