Lashcode MakeUp Øjne

Hvilken mascara flager ikke i løbet af dagen? Tjek ranglisten ud!

Mascara der flager i løbet af dagen? Alle kvinder kender garanteret dette problem og det virker som et mirakel at undgå det. Du kan dog kun bebrejde dit valg af mascara, hvis dette også sker for dig. Dens dårlige kvalitet gør, at produktet ikke holder eller flager for meget. Så tjek denne rangering og løs dette brændende problem én gang for alle!

Bliver din mascara flaget? Det er der en løsning på!

Flager, der sætter sig på det nederste øjenlåg eller i øjenområdet, er et problem, som enhver kvinde må have stødt på. Desværre bliver mascara af natur tør efter påføringen, og som følge heraf begynder den at flage.

Dette betyder dog ikke at alle produkter har denne tendens. Det er fordi, alt afhænger af hvordan du tackler dit valg af mascara. Først og fremmest er det værd at være opmærksom på formlen. Jo mere naturlig den er, jo bedre konsistens vil produktet have. Det gør til gengæld mascaraen mere holdbar

Det er også værd at fokusere på antallet af lag du vælger at påføre. Jo flere af dem, jo større er risikoen for, at produktet begynder at klumpe og flage i løbet af dagen. Det ændrer dog ikke ved, at det er en prioritet at vælge den rigtige mascara.

Lad os lære mascaraerne at kende, der er værd at købe!

Ikke alle mascaraer behøver at blive flaget og dette er et bevist faktum! Det viser sig, at adskillige mascaraer sikrer holdbarhed over gennemsnittet. På den anden side smuldrer de andre produkter, der er inkluderet i ranglisten minimalt, så du kan også overveje at prøve dem.

1. Nanolash Mascara

Nanolash mascara tager førstepladsen på denne rangering af en grund. Dette er et produkt der har nået enestående udmærkelse både i praksis og teori. Lad os starte med dens holdbarhed. Indtil du vælger at fjerne din makeup om aftenen, bliver mascaraen ikke flagende eller smuldrende. Mange kvinder, der allerede har testet denne mascara, bekræfter dette enstemmigt. I øvrigt udtværes mascaraen ikke ved kontakt med fugt, hvilket er en anden fordel.

Nanolash mascaraen er udstyret med en perfekt formet børste. Den er lavet af silikone af høj kvalitet og kommer med præcist fordelte børstehår. Takket være børsten vil vipperne være fri for klumper, og der vil ikke være noget problem med, at mascaraen flager.

Det er også værd at nævne, at Nanolash mascaraen kommer i to versioner:

Så du kan vælge den version, der passer bedst til dine behov og forventninger.

2. Lashcode Mascara

En anden mascara, der er fri for problemet med afskalning, er Lashcode Mascara. Det er et produkt med forlængende og fortykkende egenskaber, der giver dig mulighed for at opnå tilfredsstillende resultater, fra første børste strøg. 

Denne mascara er udstyret med en børste, der hjælper med at adskille vipperne med stor præcision. Lashcode Mascaraen smuldrer eller flager selvfølgelig heller ikke. Brugere roser gentagne gange dette produkts holdbarhed. Selvom den ikke er vandtæt, udtværes den ikke i kontakt med fugt. 

3. Rimmel Lash Accelerator

Rimmel Lash Accelerator er endnu et skønhedsprodukt fra almindelig butik, der er din opmærksomhed værd. Du kan selvfølgelig ikke forvente perfektion her, men produktet er bestemt interessant.

Brugere har ikke angivet nogen væsentlig afskalning af produktet. Samtidig er denne mascaras “panda øjne effekt” på regnfulde dage ret uundgåelig. Hvad angår selve børsten, er der ikke meget at klage over. Den er formet på en standard måde. Så det bør ikke gøre påføringen for vanskelig. 

4. Bobbi Brown Extreme Party Mascara

Et andet produkt der fortjener en plads på ranglisten, er Bobbi Brown Extreme Party Mascara. Denne mascara har nydt stor popularitet i skønhedsverdenen. Brugerne indikerer at den forbliver rimelig godt på vipperne. Alligevel begynder den sidst på dagen at udtvære og flage en anelse.

Det viser sig dog, at børsten ser ud til at være problematisk for nogle kvinder. Desværre betyder dens tilspidsede design, at brugere med hængende øjenlåg vil have lidt flere problemer med at betjene den. Samtidig kan du, med lidt øvelse, helt sikkert undgå at få beskidte øjenlåg.

Opsummering af ranglisten af ​​de bedste mascaraer, der giver tilfredsstillende resultater!

Ser man på ranglisten ovenfor, er det tydeligt, hvilken mascara, der lader dig undgå et produkt der flager helt. Det er Nanolash mascaraen tæt fulgt af Lashcode Mascara. De andre produkter nævnt her fortjener dog også din opmærksomhed. De har mindre fejl, men de skiller sig stadig ud fra de andre.

Du skal være opmærksom på, hvordan du vælger din mascara. Det er selve mascaraen, der afgør, hvordan din øjenmakeup bliver.