Øjne

Hvordan får man lange og velplejede vipper i 8 uger? Med Nanolash Lift Kit!

Det tager tid at lægge makeup om morgenen, og når man bruger flere lag mascara for at opnå det ønskede resultat, ender det ofte med klumpede vipper. Hvorfor ikke gøre livet nemmere og prøve et lash lift kit fra Nanolash? Udover at spare tid og penge vil du opnå forbløffende resultater!

Hvordan kan du spare tid med vippelaminering?

Der er mange kvinder, der står op hver morgen og skynder sig ud på badeværelset for at lægge makeup. Foundation, concealer, øjenbryn og til sidst … vipper. Og det er her, der opstår problemer. De fine hår, der næsten er til at overse, kræver masser af opmærksomhed. Udover at bruge en lash curler, er det ofte nødvendigt med flere lag mascara for at gøre vipperne synlige.

Uret tikker, tiden går og måske når du ikke altid at blive færdig med vipperne. Som kvinde prøver man ofte at få styr på uregerlige vipper, når man i forvejen er presset og har travlt. Egentlig burde vi bare gøre livet lidt nemmere, og her er Nanolash Lift Kit den perfekte løsning!

Produktet er lavet til dig, der gerne vil lave dit eget lash lift. Behandlingen giver længde, volumen og form, der holder i op til 8 uger, så du kan sige farvel til din lash curler. Med et lash lift kan du spare masser af tid på din daglige makeup, da et enkelt lag mascara endelig er nok.

Nanolash Lift Kit. Her er et lash lift kit, der giver dig nye vipper!

Hvordan laver du dit eget lash lift derhjemme? Nanolash Lift Kit – et premium vippeprodukt – er den bedste løsning. Lavet til professionelle vippe-artister såvel som kvinder, der aldrig har fået et lash lift. Med dette kit kan du forvandle dine vipper på ingen tid og nyde resultaterne i cirka 8 uger.

Nanolash Lift Kit

Lash lift kittet indeholder:

• tre formler til et DIY lash lift: Lift – Step 1, Fix – Step 2 og Keratin Booster – Step 3;

• lim: Lash Lift-lim, 5 ml;

• silikone-stænger: 3 sæt i 3 størrelser;

• andet tilbehør såsom applikatorer.

De påkrævede produkter leveres i poser. Hvert kit indeholder 10 poser à 0,5 ml med hver formel. Med andre ord kan du lave op til 10 lamineringer med ét kit. Det siger sig selv, at det er meget billigere end en behandling på en skønhedsklinik.

Lash lift derhjemme – enkelt, hurtigt og behageligt med Lash Lift Kit fra Nanolash

Med Nanolash kit kan du nemt laminere dine vipper derhjemme. Selv hvis det er første gang, vil du opnå fantastiske resultater og definerede vipper.

Sørg for at dine vipper er rene, før du starter behandlingen. Der må ikke være makeuprester. Derefter bruger du de medfølgende patches til at adskille de øverste og nederste vipper og sætter silikone-stængerne fast på øjenlågene.

Brug de forskellige produkter i den beskrevne rækkefølge. Hvert produkt skal sidde i 7 til 10 minutter. Inden du påfører det næste produkt, skal du fjerne det forrige med en af de medfølgende applikatorer.

Til sidst fjerner du forsigtigt stængerne og børster vipperne. Resultatet er synligt med det samme. Vipperne er:

Lash lift med Nanolash

• længere;

• bukkede og løftede;

• genoplivede og glansfulde;

• fyldige og med mere volumen.

Der skal ikke meget til for at opnå en wow-effekt uden lash curlers og dyre produkter til vipperne.

Lash lift med Nanolash – resume

Et lash lift med Nanolash Lift Kit er en nem og enkel måde at spare tid på om morgenen. Efter et lash lift, har vipperne en fantastisk længde, og derudover er de generelt i bedre tilstand. Behandlingen ernærer vipperne og beskytter dem mod skader.

Hvad med at opleve resultaterne af et lash lift på egen hånd? Behandlingen er nem at udføre derhjemme takket være det professionelle Nanolash Lift Kit. Resultaterne er nok til at tilfredsstille enhver kvinde.