Hår

Garanteret hårvolumen under alle forhold: Nanoil Hair Volume Enhancer

Hvad kan man gøre for at holde fyldigt hår resistent mod stærk vind, sne og lave temperaturer? Du skal give dit fine hår de rette behandlinger og holde rødderne løftede. De gode nyheder, at det er muligt at opnå disse to effekter med blot ét trin. Det bliver endnu bedre når du finder ud af, at du ikke skal bruge en masse produkter til det – Nanoil Hair Volume Enhancer kan give dig det hele.

Vinter er en barsk sæson for håret. De kan dårligt få vejret efter den brændende sommersol og nu skal de udholde de prolemer, der kommer med en ny, kold sæson.

Hårvolumen – hvorfor er det så svært?

En af de første årsager til slapt hår er seborré. At skabe holdbar volumen på hår, der vokser på en fedtet hovedbund, virker umuligt. Selv hvis du formår at tilføje mere form i håret, så mister det sin fyldighed efter et par timer, da olien fra den stressede hovedbund tynger håret ned. Dette problem berører især kvinder, med tungt hår, såvel som dem med fint og svagt hår.

En anden årsag er de ugunstige vejrforhold. Om vinteren bliver hårets tilstand svagere på grund af konstant og uundgåelig udsættelse for lave temperaturer og iskold vind. Du kan naturligvis beskytte håret ved at putte noget på hovedet. Selvom hatte, hætter og halsvarmere kan holde os varme, så ødelægger de vores frisurer. Hår, der flades ud under vægten fra hovedbeklædning, bliver slapt, livløst og fedtet. For ikke at glemme, at hatte er ofte lavet af syntetiske materialer, som giver ekstra negative effekter på håret.

Så er der også endnu en ting, som kvinder plejer at gøre for at gøre deres hår fyldigere – de bruger teksturpulver eller tørshampoo. Selvom disse kan hjælpe med at skabe hurtig volumen, så er der en betydelig ulempe ved at bruge disse produkter. De fjerner fugt fra hovedbunden og håret. Det er en hurtig vej til tørhed og skrøbelighed, som ikke passer til voluminøse frisurer.

nanoil spray til fyldigere hår

Nanoil Hair Volume Enhancer – styling og pleje

For at håndtere problemet med fladt hår, skal du have en udførlig strategi. En god shampoo, balsam og maske kan hjælpe, men de skal resnes ud. Det er derfor, at det er bedre at bruge en volumenbooster, der også beskytter og nærer håret. Nanoil-mærket, for eksempel, har sådan et produkt i sit udbud. Det er en volumenforstærkende spray der håndterer flere opgaver på samme tid, så du kan skabe fyldige frisurer uden problemer.

Denne lette spray tynger slet ikke dit hår ned. I stedet løfter den rødderne, skaber fyldighed og lethed i frisuren. Nanoil Hair Volume Enhancer kan også skærme håret mod aggressorer og understøtter det med næringsstoffer, som håret efterspørger. Hvad skyldes denne effekt så?

  • Hvedeproteiner er ansvarlige for at gøre håret stærkere, nemt at style og resistent mod krus.
  • Keratin tilføjer mere form til håret, forbedrer de indre og ydre strukturer, og håndterer viltre lokker.
  • Panthenol udglatter kutikula og tilføjer glans, efterlader håret beskyttet og synligt tykkere.

Nanoil Hair Volume Enhancer – garanteret volumen

Nanoils spray er løsningen på porblemet med fladt og livløst hår. Denne spray, der anbefales til alle hårtype – også super fint og skadet hår – kan holde frisuren voluminøs, selv når andre produkter fejler. Nanoil Hair Volume Enhancer løfter rødderne, skaber utrolige resultater. Bare spray håret med Nanoil-produktet og style håret som normalt.

Formlen er udviklet på en måde, der minimerer risikoen for stift og tørt hår – derfor er produktet fri for alkoholer og parabener. I stedet for at fjerne fugt fra håret, så nærer Nanoil Hair Volume Enhancer det og beskytter mod UV, frysende temperaturer og høj fugtighed. Det er også det, der garanterer spektakulær volumen i alle forhold. Med blot ét produkt, vil dit hår blive mere jævnt, skinnende og nemt at frisere. Dette produkt er dit første stop, når du vil have fyldigere hår uden at bruge en mindre formue på extensions.

 

Denne volumenbooster samt andre stylingsprays er tilgængelige på nanoil.dk. Læs de online anmeldelser fra tilfredse brugere og giv dette multitaskende produkt et forsøg.