Hår

Nanoil Argan Hair Mask – toppen indenfor hårpleje

Marokkos flydende guld vinder guldmedaljen for bedste hårprodukt. Du får de bedste effekter fra ren, koldpresset og uraffineret olie. Ræk ud efter VIP hårproduktet, der er kendt over hele verrden – arganolie i en hårmaske fra Nanoil! Prøv Nanoil Argan Hair Mask – en professionel behandling du kan lave derhjemme.

Arganolie – effekt på håret

Verdens dyreste olie har de bedste skønhedsfordele. Olien kan prale af en høj koncentration af glyverider (99%) inklusive fedtsyrer (linol- og oliesyre) i gode proportioner – det er hvad der får arganolie til at udføre mirakler på alle hårtyper.

Det marokkanske arganguld indeholder også meget caroten, tocopheroler, steroler og xanthophylls – hver af dem er en effektiv ingrediens til at reparere håret, men sammen er de et stærkt våben i kampen mod aldring, grå og tyndt hår, og de holder håret sundt og flot.

Nanoil Argan Hair Mask – beskrivelse

Nanoil masken er rig på værdifuld arganolie, og er en kraftfuld behandling for perfekt, stærkt hår. Håret bliver gradvist mere skinnende og sundere. Denne hårmaske med arganolie har en utrolig stor mængde antioxidanter, holder håret fugtet, reparerer skadet hår og fremmer hårets tilstand, uanset hvor skadet det er. Arganolie beskytter og udglatter hårstrukturen, forsegler kutikula og gør frisering nemmere, hvilket efterlader dit hår flottere end nogensinde før.

Nanoil Argan Hair Mask – mere end arganolie

Arganolie er ikke den eneste ingrediens i Nanoils maske. Panthenol er oliens gode partner: den gør reparationen mere intens, lukker hårets kutikula, og gør det silkeblødt langs hele længden. Det er endnu en populær ingrediens i hårprodukter, der udfører mirakler. Det kendes også som et vit. B5 (pantothensyre) derivat – en naturlig ingrediens i hud, negle og hår.

Panthenolen der er inkluderet i Nanoils hårmaske accelererer reparation, promoverer produktionen af keratin og giver en fantastisk glans. Den trænger ind i hårets skaft og transformeres til pantothensyre. Det har en lindrende effekt, og styrker samt genopbygger hårstrukturen.

Nanoil Argan Hair Mask – effekter på håret

  • Nærer håret gennem dets længde.
  • Reparerer de indre hårstrukturer.
  • Diskret skinnende og silkeblødt hår.
  • Hårbeskyttelse takket være antioxidanter.
  • Let frisering, intet filtret hår.
  • Forseglet kutikula for glat hår og beskyttelse mod skader.
  • Voluminøse og skinnende lokker.

Nanoil Argan Hair Mask – anmeldelser

Efter fordelene er blevet gennemgået, så vil du ikke være overrasket over de begejstrede anmeldelser, høje bedømmelser og masser af positive kommentarer fra professionelle. Se hvor godt dit hår kan blive – det vil se helt nyt ud efter første brug.

Hvor kan man købe Nanoil Argan Hair Mask?

Hvis du gerne vil have mere information omkring fordelene ved Nanoils hårmaske, så gå ind på produktets hjemmeside. Se masser af andre fantastiske skønhedsprodukter, lige fra hårprodukter og ansigtspleje til økologiske olier. Vælg naturlig og professionel hud- og hårplejewww.nanoil.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *