Ansigt

TOP 10: RANGERING AF BRYNGELER – VÆLG DEN BEDSTE

Gel bryn har været et hit de seneste sæsoner. I mange år har makeupfokus været på smukt stylede, formede og præcist fremhævede øjenbryn. Hvis du drømmer om dette look, skal du vælge en god bryn styling gel: du kan ikke opnå resultatet uden sådan en! Hvilken bryngel vil I anbefale? – Hvis du er en af de mange makeupfans, der skriver sådanne spørgsmål på deres søgemaskiner, så har du lige fundet svaret her. Tjek vores favoritter, og vælg den bedste!

Bryngel: hvilke resultater kan du forvente?

Hvilke effekter skaber en bryngel? Hvordan kommer din brynmakeup til at se ud? En god bryngel vil efterlade dine brynhår låst på plads, og dine bryn vil have et udseende af at være nykæmmet og stylet, med andre ord nøjagtig som du ønsker. Din makeup vil klare at holde hele dagen lang! Den bedste bryngel vil altid give dig et lamineret brynlook. Det er et produkt, der sætter, styler og kæmmer brynhårene i en anden retning, end de vokser i. Derfor er dette den bedste måde at skabe brynmakeup på, hvis du har uregerlige og rodede øjenbrynshår, der stikker i alle mulige retninger! Det er også et godt alternativ til brynlamineringsbehandling – mange brugere prøver bryngeler for at se effekten først, før de går ud og investerer en masse penge på behandlinger.

RANGERING AF BRYNGELER – VÆLG DEN BEDSTE

Hvordan er den bedste bryngel? Glem forsøg-dig-frem-metoden, vi sparer dig både tid og penge! Tag et kig på listen nedenfor og mød din favorit og nyd et vellykket køb!

1. Nanobrow Lamination Gel

Ønsker du en lamineret bryneffekt? Denne bryngel gør det muligt! Produktet sikrer de perfekt stylede bryn, som du altid har drømt om. Ikke underligt, Nanobrow er en særdeles anbefalet bryngel. Den holder brynene i skak og fås både i en tonet version samt en gennemsigtig version, der passer til alle øjenbrynstyper. Du bestemmer, hvilken variant der bliver din favorit! Uden tvivl er dette den bedste bryngel, da den skulpturerer øjenbrynene fremragende og hverken overbelaster eller kistrer dem sammen. Den har ikke den der klæbrige, sirupsagtige konsistens, og dens børste er et sandt mesterværk – den er ideel til kæmning, adskillelse og skulpturering af brynhår. Gelen fra Nanobrow findes i tre farver, der matcher både varme og køligt tonede hudfarver. Et unikt produkt til en utrolig gunstig pris! Denne bryngel kan købes på www.nanobrow.dk.

Nanobrow Lamination Gel – bedømmelser

Bedømmelserne er enstemmige: det er simpelthen den bedste bryngel til en usædvanlig overkommelig og attraktiv pris. Nanobrow Lamination Gel’s spoolie er legendarisk – mange brugere indrømmer, at de fortsætter med at bruge den, selv efter de har opbrugt produktet, da den kæmmer og adskiller brynhårene så godt. Nanobrow er en meget anbefalet bryngel. Vi er glade for, at sådanne fænomenale produkter findes derude!


2. GIVENCHY Mister Brow Groom

Søger du en god klar bryngel? Så bør du overveje Givenchy Mister Brow Groom! Mister Brow Groom er en gennemsigtig bryngel, der lader dig style dine øjenbryn fejlfrit, hvilket giver et naturligt look uden den irriterende følelse af strammet hud. Anbefales denne bryngel? Mange makeupartister kan helt sikkert godt lide den. Hvis blot prisen var mere budgetvenlig. . .

Givenchy Mister Brow Groom – bedømmelser

Dens hurtigtørrende og ikke-klæbrige formel vil helt sikkert tiltale dig. Denne bryngel bliver værdsat for sin omsorgsfulde B5-vitamin. Den velformede børste er nem at anvende.


3. Anastasia Beverly Hils DIPBROW Gel

Vi joker ofte med, at Anastasia Soare kunne skrive en bog om emnet bryn – det ville sandsynligvis blive en bestseller på rekordtid. Er Dipbrow bryngelen også et hit? Det er bestemt et avanceret produkt der giver fantastiske makeup-effekter. Det anbefales også ofte: formlen holder hårene i skak hele dagen lang. Derudover er denne bryngel sammensat af udglattende kamille, der plejer hårene.

Anastasia Beverly Hils DIPBROW Gel – bedømmelser

Pro brow stylister elsker dette højkvalitetsprodukt, fordi deres kunder altid er tilfredse med deres makeup. Uheldigvis ligger Anastasia BH brow gel i den temmelig dyre ende, men hvad havde du forventet af produkter fremstillet af selveste “bryndronningen”?


4. Glossier BOY BROW

Ligesom Anastasia BH-produktet er denne bryngel ikonisk. Det blev udgivet i 2015, og fik massiv popularitet nærmest natten over. Glossier’s Boy Brow er en yderst anbefalet bryngel, der ofte nævnes i skønhedsmagasiner. Den er værdsat for sin volumengivende formel og det hold, den leverer. Du kan vælge mellem fire farver plus en klar variant.

Glossier BOY BROW – bedømmelse

Mange forbrugere hævder, at det er en rigtig god bryngel. De roser den for dens lette, men alligevel fortykkende formel, der sikrer bløde og lækre øjenbryn. Perfekt til fans af minimalistisk makeup.


5. Benefit Cosmetics Gimme Brow

Benefit Gimme Brow er en anbefalet bryngel, og producenten hævder, at den øger volumen fremragende godt. Otte farver at vælge imellem, og nuancerne er naturlige. Denne bryngel styler og definerer øjenbrynene, så de er udfyldte og godt fremhævede.

Benefit Cosmetics Gimme Brow – bedømmelser

Benefit Gimme Brow er et velkendt produkt, en af de mest populære bryngeler på grund af dens evne til at skabe et langtidsholdbart resultat . Professionelle makeupartister anbefaler dette produkt til dem med sarte, tynde øjenbryn.


6. Kylie Kosmetik Kybrow Gel

En populær bryngel udgivet af berømte Kylie Jenner – en amerikansk realityshowstjerne, model og berømthed. Gelen fås kun i en klar version. Den gennemsigtige formel er hurtigttørrende og giver ifølge producenten ikke følelsen af strammende hud.

Kylie Cosmetics Kybrow Gel – bedømmelser

Denne bryngel er et populært valg og meget anbefalet. Er den så berømt, fordi en berømthed skabte den? Egentligt ikke! Mange erklærer, at bryngelen giver ekstrem øjenbrynsfikseringskraft, der efterlader hår, der holdes på plads hele dagen lang.


7. Estée Lauder Brow Volumizing Brow Tint

En anstændig bryngel! Estée Lauder beviser, at en klassisk børste i kombination med fibrene i formlen er ganske imponerende! Giver den også et godt hold? Estée Lauder bryngelen overlever helt klart brynene på plads dagen lang. Den førnævnte kombination af specielle fibre udfylder pletter og opbygger hårenes volumen.

Estée Lauder Brow Now Volumizing Brow Tonet – bedømmelser

Det er en ofte anbefalet bryngel på grund af dens glimrende neutrale nuancer. Producenten skriver om en “specialdesignet børste”, selvom vi udmærket godt ved, at den ikke er så unik, som de hævder. Den bedste brynstylinggel skal udstyres med en spiralbørste – flere meninger og kommentarer online er bevis på, at det er sandt.


8. TOO FACED Fluff & Hold Laminatin Brow Wax

Den gennemsigtige bryngel har vundet popularitet, fordi den blev udgivet af det velrenommerede kosmetikfirma, nemlig det velkendte Too Faced. Vi husker stadig den ikoniske “Better Than Sex” mascara, men spørgsmålet er: er deres bryngel bedre end…? Den er bestemt ikke bedre end størstedelen af de geler, vi her nævner. Den fanger dog opmærksomheden på grund af sin usædvanlige applikator, mere specifikt – tre applikatorer. Du kan her finde en spoolie, en kam og en lille flad børste. Meget fancy!

TOO FACED Fluff & Hold Laminating Brow Wax – bedømmelser

Den er interessant på grund af dens emballage, men hvad angår formlen – så er den ikke så god endda. Indehavere af buskede og rodede øjenbryn roser bryngelen meget – tre forskellige applikatorer hjælper med at disciplinere usamarbejdsvillige hår.


9. Chanel Le Gel Sourcils Longwear Eyebrow Gel

Dette er en god bryngel af høj kvalitet. Den kegleformede spoolie med et klassisk design kan lide af mange MUA’er. Det styler og holder hårene på plads ganske godt. Denne bryngel leverer bestemt en langhåret ydeevne. Dens tonede bryngel er begrænset i farve til… kun to nuancer. Derfor går de fleste efter den klare version af Chanel Le Gel Sourcils bryngel. Prisen kunne være lidt mere overkommelig – i stedet for at betale for produktet, betaler vi for mærkenavnet.

Chanel Le Gel Sourcils Longwear Eyebrow Gel – bedømmelser

Denne bryngel er værdsat for resultatet af naturligtudseende øjenbryn.


10. Revitalash Hi-Def Brow Gel

Revitalash-mærket er kommet ind i skønhedsindustrien ved at udgive en ret god øjenvippeserum. Når det kommer til brynene, er tingene ikke helt så gode. Hi-Def Brow Gel vil helt sikkert fange din opmærksomhed med sit atypiske design, der ligner Too Faced-produktet. Kammen + børste + spoolie er et stylingværktøjssæt til utroligt buskede og rodede buer. To nuancer: brun og lysebrun kan være et ret lille udvalg at vælge imellem…

Revitalash Hi-Def Brow Gel – bedømmelser

Er det en anbefalet bryngel? Det afhænger af hvem, du spørger. Du vil helt sikkert kunne lide det, hvis du har bryn, der har brug for solid styling.