Ansigt

Bare Minerals® trin-for-trin makeup

Hvad er Bare Minerals®? Bare Minerals® er en kosmetiklinje skabt af Bare Escentuals Company som er grundlagt i Californien i 1976. Firmaet har altid promoveret naturlige skønhedsprodukter som ikke indeholder skadelige ingredienser.

Bare Mineral Foundation er blevet utroligt populær siden den blev udgivet. Denne foundation reklameres som et naturligt konserveringsmiddelsfrit produkt og har fået et kæmpe gennembrud i skønhedsindustrien. Kunderne er blevet forelskede i Bare Minerals. Det er den første foundation som ikke indeholder olie, talkum, og parfume, hvilket gør at den er et hit hos kunder med sensitiv hud. Formularen er beriget med glimmer, bismuthoxychlorid, og zinkoxid – elementer som alle ernærer huden og dermed udsætter aldringsprocessen. Alle Bare Minerals produkter indeholder derudover også titaniumdioxid, hvilket afspejler UV lys og skaber et beskyttende lag mod solens stråler. Alle Bare Minerals produkter markeres med forskellige faktorer, afhængig af mængden af titaniumdioxid i formularen.

Bare Minerals Sminke

Det første trin mod fejlfri hud er at bruge Bare Minerals Skin Rev-er Upper. Dette produkt udglatter hudens overflade og skal bruges før du bruger mineral foundation. Produktet indeholder masser af vitaminer og mineraler som hydrerer huden hele dagen lang, selv når du har makeup på. Det indeholder salicylsyre og glykolsyre som renser tilstoppede porer så huden kan blive ren og glat.

Når huden er klar kan du bruge Bare Mineral Foundation. Dette er en pudder foundation som skal anvendes med en børste. Tag en lille smule pudder på børste og ryst overskydende produkt af. Mineral foundation er utroligt effektiv, så du behøver ikke ruge særlig meget. Selv folk med tør hud kan bruge denne pudder foundation. Mineral produktet er utroligt cremet, efterlader ikke tørre pletter, og falder ikke af. Uanset hvilken hudtype du har tilbyder mineral foundation let til medium dækning, naturligt udseende hud, og et friskt look.

Når du er færdig med at bruge foundation kan du dække hudens misfarvninger. Bare Escentuals anbefaler at du bruger foundation med den lille børste med stramme hår for at dække alle hudens ufuldkommenheder. Ved at trykke produktet mod huden kan du opnå fuld dækning og gemme selv de mørkeste rande under øjnene. Med Bare Minerals vil du opnå et resultat som er intet mindre end fejlfrit.

Bare Minerals Sminke0En af ulemperne ved Bare Minerals produkter er at du skal bruge en børste, som sælges separat fra selve makeuppen. Medmindre du allerede ejer en god kabuki børste bliver du nødt til at bruge omkring €30 på en god børste. En af de største fordele ved Bare Minerals kollektionen er at deres foundation holder længe – faktisk holder den hele dagen uden at du behøver at gå ind med touch-ups. T-zonen forbliver mat og kinderne bliver ikke tørre. Bare Minerals produkter er overkommelige og firmaet sælger individualiserede makeup sæt med børster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *