Ansigt Hud

Kendissernes yndlingsserummer mod rødme, der ikke vil tømme bankkontoen!

Fejlfri, jævn og glødende hud er en af kendissernes kendetegn, som vi alle sammen ønskede vi havde. Hvad er deres hemmelighed til at opnå det perfekte look? Et ansigtsserum der håndterer flere hudproblemer – selv karsprængninger! For at hjælpe dig med at opnå dette skønhedsmål, så har vi forberedt en liste over billige ansigtsserummer, som kendisserne sværger til. Vi er sikre på, at du vil elske disse produkter!

Det menes, at kendisserne og TV-stjerner ikke ville se fantastiske ud, hvis det ikke var for de talrige plastikoperationer og skønhedsbehandlinger, som de udsætter deres kroppe for på jævnlig basis. Nogle gange er det dog nok at række ud efter det rette hudplejeprodukt til at få en fantastisk hud, som de rige og berømte er kendt for.

Ansigtsserum – hemmeligheden ved en fejlfri hud

Et af de essentielle hudplejeprodukter som kendisser bruger på daglig basis er et ansigtsserum. Mens de fleste af os påfører ansigtscremer, så bruger de rige og berømte kraften ved lette formler, der er mættet med de bedste næringsstoffer. Blandt de talrige fordele, er der to store fordele ved ansigtsserummer, der er værd at pointere. Først, så har dette plejeprodukt en evne til at trænge gennem epidermis for at nå ind i de dybeste lag af huden. Det betyder, at produktet reparerer huden indefra. Et andet plus er en stor koncentration af plejende ingredienser, som findes i hver flaske ansigtsserum. Disse to træk gør det til et yderst effektivt produkt, som bringer dig tættere på at opnå en fejlfri og klar hud uden at bruge penge på dyre procedure og besøg hos kosmetologen.

Rødme/synlige blodkar og et ansigtsserum

De gode nyheder er, at et ansigtsserum er perfekt, selv for problematisk og følsom hud, som er udsat for rødme og synlige blodkar. Der er formler der, udover at forbedre hudens udseende ved at raffinere teksturen og gøre den mere smidig, også er designet til at målrette almindelige problemer for hud med couperose (f.eks. karsprængninger).

Og det er de formler, som kendisser bruger på daglig basis. De behandler deres hud med naturlige planteekstrakter, som de bedste serummer er lavet af. Det hjælpe dem med at holde deres hud jævn og ren. Der er trods alt intet værre end en plettet og rødmende hud på den røde løber!

BEDSTE ANSIGTSSERUMMER MOD RØDME OG SYNLIGE BLODKAR

Vi har tjekket hvilke ansigtsserummer der er rettet mod at håndtere rødme og synlige blodkar, som kendisserne bruger mest. Efter at have lavet omhyggelig research, har vi udvalgt 4 produkter, der er en del af deres skønhedsrutine og kan nemt inkluderes i din daglige rutine.

Nr. 1 NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

Størrelse: 1.69 fl. oz / 50 ml

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

En af de topbedømte ansigtsserummer mod rødme og synlige blodkar er Nanoil Anti-Redness Face Serum. Dette hudplejeprodukt, der indeholder fire naturlige planteekstrakter, er bevist til at bringe omgående lindring og tilfredsstille følsom huds behov hurtigt. Kastanjeekstrakt styrker kapillærernes vægge, og forhindrer dem dermed i at knække. Lindetræekstrakt lindrer irriteret hud og reducerer inflammation. Indsk punarnavra forynger og bekæmper frie radikaler. Endelig, så vedligeholde cypresskogle ekstrakt hydration, reparerer og giver beskyttelse. ALle fire ekstrakter blandes sammen for at danne et ultralet vandbaseret ansigtsserum, der leverer de ønskede resultater efter blot én påføring. Brug det hyppigt på daglig basis i 3-4 uger for at se synlige forbedringer i huden.

Største plusser

 • Ideel blanding af plantebaserede ekstrakter.
 • Ultralet, vandbaseret og hurtigabsorberende formel.
 • Følelse af lindring og frisk hud efter blot én gangs brug.
 • Et produkt til at håndtere alle problemer for sensitiv/problematisk hud.
 • God værdi med så mange fordele.

produkt hjemmeside: www.nanoil.dk

Nr. 2 REN EVERCALM ANTI-REDNESS SERUM

Størrelse: 1.69 fl. oz / 30 ml

Evercalm Anti-Redness er et serum der blev lavet for at lindre og målrette bekæmpelse af problemer hos hud der nemt irriteres og får urenheder. Det reducerer rødme, hvilket er en af tegnene på aldring, men vigtigst af alt, så låser dette serum fugt og udjævner hudtonen. På den lange liste over ingredienser finder du mælkepeptider, oligosaccharider, hyaluronsyre, vildsyre, havalger, gærekstrakt, etc. Da ansigtsserummet har så mange komponenter, rådes du til at lave en priktest før du introducerer det til den almindelige skønhedsrutine – det vil hjælpe dig med at undgå irritation. Dette anti-rødme serum fra REN forhindrer for tidlig aldring, styrker kapillærernes vægge, samt giver beskyttelse og langvarig lindring.

Største plusser:

 • Formel beregnet til hyperreaktiv hud.
 • Bekvem indpakning der kommer med en pipette.
 • En blanding af ingredienser udviklet i et laboratorie.
 • Foryngelse og beskyttelse i ét trin.

Nr. 3 PAI INSTANT KALMER REDNESS SERUM

Størrelse: 1.69 fl. oz / 30 ml

Dette luksuriøse serum mod rødme, PAI Instant Kalmer, virker til at være det perfekte tilbud til veganere. Det er kun lavet af plantebaserede ingredienser, har en økovenlig indpakning og er lavet på bæredygtig vis. Det vigtigste er dog resultatet som serummet leverer. Og det er et super godt serum for rødmeplaget hud, da det giver lindring og fjerner misfarvning. Da det er lavet af havaster og rød magnoliebær, køler dette lette plejeprodukt huden og booster hydrationen. Vitamin E, saflorolie og appelsinvand øger serummets potentiale. Dette er bestemt et af de mest interessante – men dyre – tilbud til rødmeplaget hud.

Største plusser:

 • Økovenlig indpakning og vegansk formel.
 • Spændende kombination af plantebaserede ingredienser.
 • Passer til rødmeplaget og sensitiv hud.
 • Reduceret irritation og forbedret hydration.

Nr. 4 LA ROCHE-POSAY ROSALIAC AR INTENSE SERUM

Størrelse: 1.40 fl. oz / 40 ml

Det franske brand La Roche-Posay virker til at være endnu et topvalg blandt dem, hvis hud nemt irriteres og har tendens til rødme. Det er kendt for at bringe lindring, reducere rødme og fjerne den brændende fornemmelse. Denne effekt skyldes ingredienser som termisk vand og polyphenol-rig tambourissa trichophylla bladekstrakt. Selvom listen over ingredienser er kort, så indeholder den ikke mange plantebaserede ekstrakter, hvilket kan være lidt skuffende for fans af naturlig pleje. Alligevel, så kan La Roche-Posay Rosaliac AR Intense serum lindre reaktiv hud og forhindrer inflammation. Formlen er ikke fedtende og skal påføres på ansigtet og halsen to gange om dagen – morgen og aften.

Største plusser:

 • Geltekstur der køler huden ned.
 • Udviklet til at tilfredsstille behovene hos sensitiv hud.
 • Baseret på termisk vand til at give lindring.
 • Hjælper rødmeplaget hud.