Ansigt

SuperStay Better Skin foundation fra Maybelline

Vidste du at mange modeller anbefaler at man bruger foundation fra Maybelline? En af de bedste Maybelline produkter er SuperStay Better Skin. Hvis du gerne vil føle dig lidt modelagtig bør du investere i denne flydende foundation.

Hvordan virker ColourStay? Producenten garanterer fantastisk frisk hud, takket være produktets ingredienser. Vitamin B5 udsætter aldringstegn og Sepitonic M3 hjælper med at neutralisere frie radikaler. De naturlige ingredienser forynger huden og giver den mulighed for at trække vejret ordentligt. Derudover reducerer SuperStay Better Skin foundation hudens ufuldkommenheder og dækker misfarvninger. Formularen indeholder masser af Acetyl C, hvilket udjævner hudfarven.

Better-Skin1

Så god kan da umuligt være?

Denne foundation anbefales ikke til folk med hudproblemer såsom acne, men den kan sagtens bruges af folk med tør eller kombineret hud. Den er skånsom nok til brug på sensitiv hud og falder ikke af. Dens dækningsniveau ligger mellem let og medium, men nogle kunder hævder at det er let at opnå maskeeffekten hvis man bruger for meget. Det kan godt være svært at distribuere produktet med fingrene og svampe, så det er bedst at bruge en tyk foundation børste.

Maybelline foundation kan købes i seks forskellige nuancer. Det er ikke et stort udvalg, så det kan godt være svært at finde det perfekte match. SuperStay formularen er cremet og glat men kan godt efterlade smuds da den tørrer hurtigt. Man skal øve meget for at kunne bruge denne foundation helt perfekt. Produktets finish er mat og holder i 3-4 timer, hvorefter man skal ind med en touch-up engang imellem for at udsætte olieproduktion i T-zonen.

Produktets indpakning er elegant og klassisk. Foundation dispenseres med en pumpe som kun dispenserer den helt rette mængde. ColourStay foundation er effektiv og holder til fire måneders brug hvis den bruges dagligt. Prisen afhænger af hvor man køber den, men produktet bør altid kunne købes for maks. €9.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *