MakeUp Øjne

De 5 bedste brynmascaraer. En rangering lavetmed dig i tankerne!

Hvordan skal jeg dog kunne vælge den bedste brynmascara?

Du stiller helt sikkert dig selv dette spørgsmål. Og bare rolig vi har svaret! Det burde ikke være svært at vælge den rigtige brynmascara. Det er vigtigt at vælge et produkt af høj kvalitet, der fås i en farve, der matcher dine ægte brynhår – så bliver slutresultatet naturligt og samtidigt fabelagtigt.

Leder du efter en brynmascara, men er du i tvivl om, hvordan du vælger den bedste? Det vil ikke længere være et problem, eftersom vi har udarbejdet en liste over de 5 bedste brynmascaraer på skønhedsmarkedet. God læselyst!

5 bedste brynmascaraer – VORES PLACERING

❤ Nanobrow Shape Mascara ❤
Størrelse: 5 ml
Antal nuancer til rådighed: 3

Denne brynmascara er en sensation blandt internetbrugere! Den har modtaget og modtager stadig massevis af fremragende anmeldelser og er meget højt rangeret i forhold til popularitet. Det blev den naturligvis også denne gang. Hvis dine øjenbryn er tynde og sparsomme, vil dette produkt helt sikkert leve op til alle dine forventninger. Det gælder også i tilfælde af tykke, uregerlige hår. Brynmascaraen fra Nanobrow skaber en effekt af volumiøse og udfyldte bryn på bare et øjeblik! Du behøver ikke at gøre en stor indsats i hverdagens brynstyling for at se fremragende ud. Brynmascaraen findes i tre naturlige og skønne nuancer, der let kan matches med dit udseende. Takket være dette produkt får du optisk fyldigere øjenbryn, maksimalt langvarigt hold og altid perfekt brynform. Dens plejende formel med silica efterlader brynhårene bløde og glatte. Brynmascaraen dækker hvert hår individuelt, fortykker og forbedrer deres størrelse. Den forbedrer også øjenbrynsstrukturen og bringer naturlig skønhed frem. Dette er helt klart den hurtigste måde at opnå drømmebrynene på! Den medfølgende, specialdesignede præcisionsapplikator glider glat henover huden og dækker hvert hår med smukke farver. Brynmascaraen fra Nanobrow rammer plet!

❤ YSL Couture Brow Mascara ❤
Størrelse: 7,7 ml
Antal nuancer til rådighed: 2

Med denne brynmascara opnår dit blik nye højder. Yves Saint Laurent tilbyder et produkt af højeste kvalitet, designet til at sætte og definere dine øjenbryn. Denne brynmascara giver et naturligt eller et ekstravagant resultat – du kan intensivere resultatet afhængigt af præferencer og anledning. Formlen indeholder gelfikseringsmidler og halvmatte pigmenter, der får øjenbrynene til at se fantastiske ud, hver gang du bruger dem. YSL brynmascaraen tilpasser sig enhver type øjenbryns behov og farve. Det sikrer glimrende komfort ved brug, holdbare resultater og en variation i intensiteten af dit ønskede look. Du vil uden tvivl være enig i at den skinnende 3D-effekt ser naturlig og uimodståelig ud.

❤ Benefit Cosmetics Gimme Brow+ Mini ❤
Størrelse: 1,5 ml
Antal tilgængelige nuancer: 10

Denne dejlige brynmascara som er i en miniversion passer snildt i din selskabstaske. Tag den med overalt, og brug den, når du har behov for det. Selv virkelig sparsomme øjenbryn vil elske de forbløffende effekter. Brynmascaraen fra Gimme Brow+ Mini er udstyret med en præcisionsapplikator formet som en børste, der adskiller svært tilgængelige hår grundigt. Øg deres volumen, belæg dem med fantastiske farver og skjul bare pletter på ingen tid! Produktet definerer øjenbrynbuer utroligt godt. Denne brynmascara består af mikrofibre, der klæber til hud og brynhår og derved skaber naturlige resultater. Dens vandfaste, langetidsholdbare formel appellerer til selv de krævende og meget krævende brugere. Påføringen er meget let, og enhver makeup-fan vil uden tvivl have held med dette. Benefit Cosmetics brynmascara findes i ti nuancer for at sikre dig et perfekt match til din naturlige brynhårfarve.

❤ Lord & Berry Must Have Tinted Brow Mascara ❤
Størrelse: 4,3 ml
Antal tilgængelige nuancer: 3

En meget naturlig brynmascara, der giver en henna-effekt. Den findes i tre neutrale nuancer, der passer til enhver kvinde. Dette unikke produkt øger hårets volumen og tykkelse til det maksimale og får kontrol over de uregerlige og usamarbejdsvillige brynhår. Brynmascaraens specielle hurtigtørrende formel sikrer både et naturligt og samtidigt udtryksfuldt look, som du vil elske fra første brug. For at opnå den mest subtile effekt skal du anvende produktet fra det indre hjørne mod brynhalerne. Hvis du har brug for det, kan du gentage processen. Brynmascaraen fra Lord & Berry er et must-have for dem, der ikke er tilfredse med deres øjenbryns udseende.

❤ Lancome Sourcils Styler Brow Mascara ❤
Størrelse: 6,5ml
Antal tilgængelige farver: 4

Lancome brynmascara er værdsat af alle kvinder, der sætter pris på en perfekt finish i deres  makeup. Sourcils Styler er en innovativ brynmascara, der tæmmer, definerer og sikrer at brynhårene forbliver på rette plads hele dagen. Takket være dette produkt vil dine øjenbryn se fyldigere, kraftigere og naturligt skinnende ud. Form dine brynhår uden anstrengelse, og forbedr deres opbygning, så du endelig kan være tilfreds med deres udseende.  Der er fire farver, at vælge imellem således at du kan skabe et iøjnefaldende look til enhver anledning. Det er værd at bemærke, at denne brynmascara er meget nem at bruge: Det eneste du skal gøre er at børste dine øjenbryn bagud  mod vækstretningen med en spoolie og derefter glatte dem ud ved at børste dem i retning af vækstretningen. Dette produkt er et glimrende forslag til enhver travl makeupfan, der ikke har tid til den trættende og tidskrævende brynstyling hver morgen. Vælg Lancome mascara og få dine øjenbryn i spil!