MakeUp

Kan alle kvinder få uimodståelige læber?

Vi er kede af at skulle sige det, men: ikke alle kvinder kan prale af sexede, fyldige læber. Desuden får tynde læber mange kvinder til at føle sig mindreværdige. De tror ​​at de kun kan tillade sig at bære sarte, subtile farver på deres læber. Hvis du er en af ​​dem, tager du fejl! Du kan også bruge lyse farver. Du kan bruge alt uanset form eller størrelse på dine læber!

Uden den rette pleje vil dine læber aldrig se godt ud. Du skal holde dem sunde for at få læbemakeup til at give den ønskede effekt. Gør dit bedste for at forhindre ekstrem tørhed, bid aldrig i læberne og lad være med at pille i dem. Skab i stedet gode vaner! Læbepleje er virkelig simpelt – scrubs og fugtgivende produkter er mere end nok.

Hjemmeremedier til at få de mest fantastiske læber nogensinde

Du kan købe en færdiglavet scrub, men hvad er meningen, hvis der er så mange nemme opskrifter at prøve? Den hurtigste opskrift: Bland hvidt eller brunt sukker med en lille mængde arganolie (eller anden ren olie) i et forhold på 2:1 for at få en våd sandlignende scrub. Massér læberne et øjeblik, fjern det overskydende og brug en beskyttende balsam. Påfør den generøst og få helt nye læber!

Vitamin A og E hjælper med at reparere og sikrer læberne mod fremtidige skader.

Creme blødgør læberne og fugter dem perfekt, fordi den har et højt fedtindhold. Naturprodukter virker bedst.

Aloe vera har også en gavnlig effekt. Det forhindrer huden i at miste vand. Brug det så ofte det er nødvendigt.

Honning gør underværker, fordi den er rig på aminosyrer, enzymer og kraftfulde vitaminer, der fugter huden, plus den har en antibakteriel effekt. Honning gør læberne fyldige og fugtede.

Hvordan får man den perfekte læbeform og farve?

Læbestifter

Der er uendeligt mange læbestifter. Matte læbestifter giver den bedste dækning og er bedst til at ændre formen på læberne. Vi kan endda bruge dem til at optegne læberne uden for den naturlige linje for at skabe ekstra fylde. Det fantastiske er, at matte læbestifter ikke klæber til håret, og de holder længere. De udtørrer huden lidt, så pil ikke i læberne, hvis dine læber har tendens til at være tørre.

Satin læbestifter giver en naturlig, våde-læber-effekt. Dette er den mest populære gruppe. Satin læbestifter holder ikke lige så længe som de matte, men er helt sikkert meget nemmere at bruge.

Pearl læbestifter har glitrende partikler, så den er den mest blanke. Bemærk: du kan nemt lægge lag på lag det for at skabe det ekstravagante udseende.

Lip gloss

Dette produkt er normalt mere flydende. Du kan få den klar eller farvet. Sæt den gerne sammen med andre produkter f.eks. mat læbestift for en flot glans.

Lipliner

Vælg en, der er blød og langtidsholdbar. Ideelt set test bør du teste den på hånden, inden du køber den. Den behøver ikke at have samme farve som din læbestift. Prøv et trick: Brug en lipliner alene, og glat den ud over læberne for at opnå den langvarige matte effekt.

Lad os farvelægge!

Alt for ofte er vi bange for at bære lyse farver. Hvis du er træt af klar lipgloss, skal du bare droppe den. En naturligt udseende nøgen læbestift er et godt valg. Vælg ikke for kolde eller for lyse farver. Brug aldrig farver, der er lysere end din naturlige læbefarve hvis du vil undgå den unaturlige effekt. Hvis du kan lide det, så brug en lidt mørkere lipliner for at fremhæve læberne.

Ideelt set skal du vælge varme, neutrale læbestifter. Glem aldrig læberne, selvom du bærer fed øjenmakeup. Påfør mindst en beskyttende balsam.

Fede farver

Uanset din skønhedstype, kan du finde den bedste nuance af din læbestift. Du vil helt sikkert kunne finde den, fordi der er millioner af produkter at vælge imellem.

Hvordan matcher man den bedste farve?

Guiderne er ubrugelige, fordi vi alle er forskellige, og vi kan lide forandringer. Hemmeligheden er at få den farve, der får dig til at føle dig godt. Kun din hudfarve kan måske være begrænsende, men det skal du ikke bekymre dig om – tænk på det fantastiske kosmetiske tilbud! Følg din intuition. Din make-up bør ikke appellere til andre end dig!