Andre

Ved du hvordan man bruger micellærvand?

Tykke lag makeup er meget lettere at lægge på end de er at tage af. Mange kvinder døjer med indviklede hudrensning rutiner – det kan nemlig godt være svært at fjerne tre lag vandfast mascara med en standard makeupfjerner. Hvilke konsekvenser er der ved at forsømme makeupfjernelse? Man vil få ende flere problemer med sebum, snavs, og makeuprester som tilstopper porerne og inflammerer huden. Acne og bumser er et af de mange resultater af ineffektive hudplejningsrutiner. Men der er håb forude: micellærvand kan rense alle hudens urenheder.

Hvad er micellærvand?

Micellærvand er efterhånden blevet populært blandt tusindevis af kvinder verden over. Vandets effektivitet har med dets små miceller at gøre. Disse små celler tiltrækker snavs på en nærmest magnetisk måde.

Micellar Water

Hver eneste molekyle tager fat i makeuprester, snavs, og olie på huden, for at fjerne dem på en effektiv og skånsom måde ved at rense hudens beskyttende lag. Micellerne flyder frit omkring i vandet og tager godt fadt i snavset, olierig hud. Takket være produktets flydende formular føles det som en toner, men det er en af de dybeste ansigtsrensende produkter der findes. Micellærvand får huden til at føles hydreret, blød, spændingsfri, og helt ren. Mange kosmetikfirmaer behandler deres vand som den Hellige Gral indenfor makeupfjernelse, men micellærvand er det eneste rensende produkt som fjerner tung, vandfast makeup uden at skade huden.

Det kan snart ikke være nemmere at bruge denne type ansigtsrensning – du behøver hverken spejl, håndvask, eller vand. Læg en vatrondel i blod i en smule micellærvand og gnid derefter ansigtet med rondellen. Nu er du løbet tør for gode undskyldninger for ikke at fjerne makeup ordentligt, da du kan rense ansigtet bare ved at gnide huden med en vatrondel dyppet i micellærvand. Denne proces fjerner alle makeuprester, inklusiv vandfast mascara.

Hvem kan bruge produktet?

Enhver som synes at det er lidt for bøvlet at fjerne makeup kan med fordel begynde at bruge micellærvand. Det er et skånsomt produkt som passer til enhver hudtype – selv sensitiv hud! Produktet anbefales til folk som bøvler med acne og overproduktion af olie, da micellærvand renser porerne og giver huden et mat look. Døjer man med hudsygdomme skal man altid sørge for at huden er støv- og bakteriefri så man slipper for udbrud. Langt de fleste micellærvand er parfumefri og indeholder hverken kemiske rengøringsmidler og parabener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *