Ansigt

Revlon mat pulver til aldrende hud

Hvem vil ikke gerne sætte tiden i stå og se ung og smuk ud for evigt? Ja, vi ved godt at det selvfølgelig ikke er muligt – men hvad hvis man bare gemmer de synlige tegn på aldring på en effektiv måde? Revlon har udviklet et speciel presset pudder som får huden til at se glat og ung ud.

Man begynder at få rynker når man er omkring 35 år gammel. Faktorer såsom kost, alkoholindtagelse, rygning, og så videre påvirker alle hudens tilstand. Der er dog et andet aspekt som vi ikke kan kontrollere som påvirker vores udseende: nemlig vores DNA kodning. Takket være Revlons Age Defying with DNA Advantage Powder kan vi dække alle hudens ufuldkommenheder så andre ikke ser dem. Pudderet matter huden og tilbyder medium dækning. Derudover minimerer det tilstoppede porer og udjævner hudens farve. Det er let og blender godt uden at producere en maskeeffekt.

Revlon 2

Takket være dets mange fantastiske ingredienser som ernærer huden er produktet noget helt for sig selv. Pudderet indeholder masser af vitamin E, B3, og hyaluronsyre. Vitamin E er kendt for at være ungdomsvitaminet; det udsætter aldringsprocessen og ernærer alle kroppens celler. Vitamin B3 forbedrer hudens elasticitet og lindrer hudirritationer. Hyaluronsyre udfylder hudens rynker og fine linjer. Revlons Age Defying with DNA Advantage Powder købes i en stor, lukket indpakning, sammen med et spejl og en lille børste.

Pudderet matter og oplyser huden på samme tid. Bemærk at det indeholder en lille smule glimmer som giver huden en naturlig glød. Det udglatter rynker og fine linjer og formår samtidig at få huden til at se naturlig ud. Der er ikke det store farveudvalg til dette produkt – det kan købes i lys, lys-medium, medium, og medium-dyb. Det kan godt være svært for kvinder med mørkere hud at finde den helt rigtige farve. Revlon har derudover også bestemt at de ikke vil udgive gennemskinneligt Age Defying with DNA Advantage Powder, hvilket ville have gjort at det var lige meget hvilken nuance man ellers valgte. Produktet holder længe og oxiderer ikke på huden.

Revlons Age Defying with DNA Advantage Powder er et produkt som midaldrende kvinder verden over bør have på deres makeuphylde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *