Andre Hår

NANOIL – sådan gror du tykt og sundt hår

De fleste af os er ret sensitive når det gælder hår. Mere end 80% af alle kvinder drømmer om langt, sundt og stærkt hår, der fortryller med dets fantastiske udseende og glans.

Desværre er det ikke særlig nemt at gro dit hår ud i praksis. Normalt gror hår langsomt og du er nødt til at trimme spidserne af og til, for at komme af med spaltede spidser. Jo længere håret er, jo tungere er det. Fejlernærede hårrødder begynder at svækkes, og håret begynder at falde af, istedet for at gro stærkt og tykt. Fejlagtig pleje og vitaminmangel kan også hæmme hårvæksten. Som resultat trækkes hele processen med at gro hår i langdrag.

Heldigvis er der en løsning til disse problemer. Nanoil har lanceret et revolutionært produkt: hårolie. Det er helt sikkert, og fri for kemikalier, parabener og silikoner.

Nanoil hårolie indeholder omhyggeligt udvalgte, naturlige olier der har været kendt i mange år for deres fantastiske egenskaber. De nærer håret, plejer hovedbunden og regulerer inter-cellulære processer. Ordentlig tilpasset olie kan lave mirakler for dit hår. Det vil genopbygge det, nære rødderne, regulære talgproduktionen, fugte tørre dele af hovedbunden og forebygge seborré i fedtede hovedbunde.

Asiater, afrikanere og sydamerikanere er velkendte med hårolie. Bare tænk på smukt hår, fyldt med vitalitet og glans for at fuldt ud forstå hvor fordelagtige olier er. Takket være hårpleje med naturlige ingredienser, vil dit hår få en komplet behandling og et fantastisk udseende på ingen tid.

Nanoil hårolie er et unikt produkt der ud over fordelene ved naturlige olier, også indeholder en række forskønnende komponenter (ofte innovative) der forbedrer hårvæksten og perfekt plejer alle slags hår.Omhyggeligt udvalgte ingredienser gør Nanoil til indbegrebet af skønhed for dit hår.

Nanoil hårolie – hvad indeholder det?

 • Naturlige olier – de er omhyggeligt udvalgte for hver af de tre udgaver af produktet. De er kilden til vitaminer, mineraler, fytosteroider, flavonider, essentielle fedtsyrer der vedligeholder vitalitet, ungdom og ordentligt funktionalitet af de processer der finder sted i hårrødderne og i cellerne i hovedbunden. Yderligere tager fedtsyrerne sig af ordentlig kollagen syntese, acceleration af genopbygningen af håret, forstærkning af hårets modstandskraft, og lader dig nyde dit nye hår, der er fuld af vitalitet. Naturlige olier i Nanoil hjælper også med at intensivere produktets genialitet.
 • Innovativ Bicapil kompleks – styrker hårrødderne, booster hårvæksten, forebygger hårtab
 • Innovativ Kerastim kompleks – hæmmer hårtab, stimulerer inter-cellulær forbrænding, aktiverer hårrødderne til at arbejde
 • Silke – fugter, udglatter hår, gør styling nemmere
 • Panthenol – med andre ord pro-vitamin B5; blødgør håret, forstærker dets glans
 • UV-filter – beskytter håret fra de skadelige effekter af solstråling
 • Lanolin – blødgør hår, smører det en anelse for at forebygge tab af vand
 • Keratin – bidrager til at reparere skader på hårets ydre lag
 • Vitamin A og E – forbedrer talgkirtlernes arbejde, hæmmer hårets og hovedbundens aldringsproces, regulerer vandbarrieren på hovedbunden.

NANOIL hårolie – hvorfor er det regnet for at være et ikonisk produkt?

Nanoil hårolie er uden tvivl et ekstraordinært produkt. Dog er et par omhyggeligt udvalgte ingredienser, der er fordelagtige for håret, ikke alting. Når et produkt skabes, sigter Nanoil-brandet direkte mod hårets struktur, hvilket vil sige graden af hårets porøsitet. Derfor har brandet lavet 3 udgaver af olien, som hver især er designet for en forskellig type hår.

den bedste hårolie - Nanoil

Denne analyse af hårstrukturen undersøger det niveau som omfanget er steget, hvilket har resulteret i udviklingen af et skønhedsprodukt der fuldkommen opfylder hårets behov. Det tilpasser sig perfekt til omfanget og genopbygger ikke bare håret indefra, men beskytter også overfladen ved at forme et skjold.

Hårets porøsitet er et af de vigtigste kriterier for at bestemme hårets tilstand. På producentens hjemmeside kan du ikke blot udforske de tre typer af porøsitet, men også – takket være præcise beskrivelser – matche dit hår til en bestemt type olie.

17 kommentarer “NANOIL – sådan gror du tykt og sundt hår”

 1. Veronika

  den bedste olie jeg nogensinde har haft <3

  Svar
 2. Olivia

  Jeg skal prøve den! 🙂

  Svar
 3. Johanne Z

  Jeg har hørt en masse om den! alle positive anmeldelser

  Svar
 4. Lilli_A

  også mig og det er fristende:D

  Svar
 5. Isobel

  Fantastisk! Jeg tænker at der ikke er noget andet hårprodukt der matcher hårets porøsitet

  Svar
 6. Daria

  Jeg kender det, bruger det og jeg elsker det! Det er godt for mit hår! Jeg har versionen til medium porøsitet

  Svar
 7. Merete

  De passer til mit hår mere end andre olier da den har en let konsistens og en behagelig og delikat duft

  Svar
 8. Mona

  Kan nogen olie virklig gøre håret tykkere? Jeg har ikke tålmodigheden til at bruge castor olie til hår oliering

  Svar
  • Julie

   Jeg kan se en betydelig forbedring efter brug af nanoil til hår med medium porøsitet, jeg har masser af babyhår 😉

   Svar
 9. Michaela

  Kompositionen af disse olier er fantastiske! Jeg kan lide at lave mine egne olieblandinger men dette er langt bedre fordi den indeholder masser af ingredienser

  Svar
 10. Natalie

  ingrdienserne er bestemt imponerende men jeg har ikke råd til det ;(

  Svar
 11. Beauty_B

  der er en meget nyttig test af hår porøsitet tilgængelig på producentens hjemmeside, i tilfælde af at du ikke ved hvordan du klassificerer din hårtype, så vil det virkelig hjælpe dig

  Svar
 12. Kate_88'

  Jeg har lige bestilt den for mig selv 😉

  Svar
 13. Karina

  Jeg har haft den her olie på det seneste. Den hjalp med at genopbygge mit hår efter ferien. Mit hår var skadet på grund af solen og havsalten. Jeg vil helt sikkert købe den igen en dag

  Svar
 14. Alice

  Jeg har aldrig haft den her olie men jeg ville elske den 🙂 Jeg fik håndteret problemerne med en fedtet hovedbund takket være påføring af olier

  Svar
 15. MinnieMe

  Jeg har tørt og meget skadet hår, og kun hørfrøolie hjælper mig

  Svar
 16. Bea_

  For mig er hørfrøolie godt når det blandes med andre andre

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *