Hår

Nanoil Argan Hair Conditioner: Gør dit hår flottere på nemmeste vis!

Arganolie er en ekspert indenfor hårpleje. Leder du efter en god arganbalsam? Problemet er, at de fleste af dem er tykke og kan virkelig tynge håret ned. Heldigvis har millioner af kvinder allerede fundet den bedste arganbalsam. Se den tofasede behandling fra Nanoil. Denne balsam ligger i top! Find ud af hvorfor her.

Nanoil Argan Hair Conditioner: Form, effekt, ingredienser

Dette er en let balsam i en flaske med forstøver. Spray det på håret for at se hvordan det bliver smukkere. Håret er blødere og mere skinnende, får optimal fugtning og er nemt at arbejde med.

Den flydende balsam med vand og olie fra Nanoil er utrolig let og trænger samtidig ind i de inderste hårlag. Den bekvemme flaske har en forstøver der virker fint. Arganolie og castorolie er et perfekt match til alle hårtyper. Hvilke egenskaber indeholder de?

  • Arganolie – fikser håret, duglatter det ud, genopretter og beskytter mod skader, styrker fra rod til spids.
  • Castorolie – hjælper på farven og stimulerer hårvæksten, balancerer niveauet af hydration og udskillelsen af olie, styrker håret og efterlader det voluminøst og glat.

Hvordan bruger man Nanoil Argan Conditioner?

Du kan bruge det på forskellige måder: Spray det på håret mens du gør dig klar om morgenen. Arganolie giver fantastisk glathed, glans og gør styling nemmere.

I løbet af dagen: Når du føler, at dit hår er ved at blive tørt, kruset eller statis på grund af f.eks. en hat. Nanoil Conditioner hjælper håret uden at tynge ned.

På fugtigt hår efter shampoo: Spray det for at give håret en stærk nærende og forskønnende effekt, og skærm det mod varmeskader.

Nanoil Argan Conditioner: Resultater

  • Skinnende, flottere hår.
  • Anti-krus og statisk elektricitet.
  • Næring, styrke, revitalisering.
  • Beskyttelse mod ekstreme temperaturer og frie radikaler.
  • Ingen filtring, let frisering.

Med Nanoil Argan Conditioner kan du regne med…

… super skinnende, modstandsdygtigt, næret hår der er nemt at style og kan modstå vejrforholdene. Du skakl f.eks. til et stort møde eller en date, men dit hår ser mat, livløst og usundt ud? Nanoil Conditioner med arganolie vil give et stærkt boost af glans, gøre det glattere og få det til at se bedre ud. Det er også uundværligt om vinteren til at bekæmpe statis elektricitet, og om sommeren når håret lider på grund af for stærkt sollys.

leave in balsam til kedeligt hår Nanoil

Hvor vil du få din egen Nanoil Argan Conditioner?

Hos www.nanoil.dk kan du finde mere end arganbalsammen. Tag et kig ind i Nanoils skønhedsverden, se andre fantastiske hårbalsammer, shampooer, masker og plej dit hår som de professionelle!

Nanoil Argan Hair Conditioner: Anmeldelser

Dette er helt essentielt. Millioner af kvinder kan ikke tage fejl. Nanoil Conditioner er en topbedømt bestseller. Brugere siger, at det er et godt arganolie-produkt, der perfekt plejer håret uden at tynge det ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *