Hud

Gyldne regler til tør hud

Forestil dig at du vågner op en morgen og lægger mærke til at din hud er anspændt. Det er et tegn på at du er nødt til at bruge en sundt og effektivt hudplejningsrutine. Der er visse trin du aldrig bør springe over i processen – for hvis du gør kan det have forfærdelige resultater for huden.

Først og fremmest er at vigtigt at du bruger ordentlige hudplejningsprodukter. Fjern alle makeup- og snavsrester med et skånsomt, alkoholfrit produkt hver eneste aften. Brug aldrig normal sæbe, da de ofte indeholder skrappe kemikalier som udtørrer kinderne og irriterer øjnene. Brug derudover også en god fugtighedscreme to gange om dagen – indfør det i din rutine så det bliver ligeså naturligt som at børste tænder.

Skin care

Fjern eksfolieret hud med et skrubbemiddel en gang om ugen. Der findes adskillige opskrifter på internettet som du kan bruge til at lave et effektivt skrubbemiddel derhjemme, men mange af dem er hårde mod sensitiv hud. Hold dig fra disse midler da de efterlader huden med kradsemærker.

Muddermasker kan også hjælpe med at forbedre hudens tilstand. De fleste af dem er lavet af vulkanaske som er blevet soltørret. De er sprængfyldte med vitaminer og microelementer. Du kan for eksempel bruge French Green Mud masken en gang om ugen for at hydrere og afgifte huden. Der findes et kæmpeudvalg af ansigtsmasker som alle har forskellige fordele at byde på.

Mange af os indser ikke at huden også skal plejes indefra. I nogle tilfælde vil du slet ikke se en positiv forskel ved at fokusere på cremer og rensemidler – du skal nemlig også fokusere på din kost. Hvis din hud er slap og ser træt ud er det ofte et tegn på at du er dehydreret. Drik en flaske vand i stedet for en Red Bull næste gang du bliver tørstig – og erstat fastfood med friske frugter og økologiske grøntsager.

Forebyggelse kommer altid først, så minimer din huds kontakt med solen når du ikke har solcreme på. Det virker måske lidt irrelevant fordi du stadig er ung, men når du bliver ældre vil du takke dig selv for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *