Hud

Glødende hud med Lancôme

Hvad forventer du fra den perfekte foundation? Hvis du er ligesom alle os andre vil du gerne have en jævn farve og et naturligt finish. Det kan du få nu, takket være Teint Miracle fra Lancôme. Det siges at denne foundation er Lancômes bedste nogensinde.

Produktet sælges i en elegant, højkvalitetsglaskrukke med en kontrollerbar pumpe. Denne foundation er vandbaseret og kan bruges uanset hudtype – selv fedtet hud. Den lader huden trække vejret og tilstopper ikke porerne. Derudover er den god til brug på sensitiv hud da den ikke forårsager udbrud og allergiske reaktioner. Da produktet indeholder 37% vand er det nemt at glemme at man overhovedet har makeup på. På trods af at den har en medium dækningseffekt vejer den ikke særlig meget.

Lancome Teint Miracle Foundation

Der er et kæmpestort nuanceudvalg. Du kan vælge mellem varme, kolde, pink, eller gule nuancer – og uanset hvad vil du kunne finde et match. Produktet er nemt at bygge op så du kan gemme alle hudens misfarvninger. Derudover justerer det sig selv og smelter sammen med huden så du får et naturligtudseende resultat. Afhængig af din hudtype kan produktet producere et satin finish. Denne foundation indeholder faktor 15 solcreme så du kan beskytte huden om sommeren.

Teint Miracle fra Lancôme fremhæver ikke fine linjer og er et fantastisk produkt til ældre hud. Denne foundation holder i omkring 6 timer før man skal begynde at gå ind med en touch-up engang imellem, hvilket man ikke forventer fra et skønhedsprodukt som koster €28.50. Hvis du har kombineret hud skal du være forberedt på at bruge en mat pudder i din T-zone for at komme af med fedtede pletter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *