Øjne

Glam’Eyes HD Eye Shadow fra Rimmel

Hvem vil ikke gerne lige en dronning? Eller en prinsesse? Kate – Hertuginden af Cambridge – er blandt andet kendt for hendes perfekte makeup. Nu kan du opnå et fantastisk look uden hjælp fra en professionel makeup artist. Det eneste du skal bruge er en af Rimmels Glam’Eyes HD Eye Shadow pallet.

Disse kombinerede øjenskygger er bløde og nemme at blende for at skabe det dybe smokey eye look. Takket være skyggens rige pigmentering kan du med lethed skabe et sofistikeret look med ét penselstrøg. Det er nemt at bruge øjenskyggerne, men hvis du stadig har svært ved at bruge dem ordentligt kan du lære det med det billede der er på bagsiden af pallen. Alle skyggerne holder sig godt og bliver på plads i flere timer uden at smudse eller falme. Skyggernes indbyggede glimmer får øjnene til at glimte når solen skinner. Pas på med at lave katteøjne med denne skyggepalle da det højst sandsynligt ikke vil passe til dit kontors dress code. Rimmel Glam’Eyes HD Eye Shadows er designet til brug om aftenen. Hvis du lægger skyggerne på fugtig hud bliver farverne endnu mere intense.

rimmel eye

Rimmel er et britisk firma som er stolt af sine rødder. Pallen købes i en firkantet plastikcontainer og skyggerne er opstillede i form af et Union Jack flag. Pallernes navn har derudover alle noget at gøre med britisk kultur og heritage. Du kan købe Black Cab, Purple Reign, English Oak, Green Park, og så videre. Den primære farve på pallen er formet som en krone, hvilket er Rimmels varemærke. Hver eneste Glam’Eyes HD Eye Shadow palle indeholder fire nuancer. Takket være det store farveudvalg vil du umuligt gå tomhændet hjem.

Producenten sælger en lille svampeapplikator med øjenskyggepallerne så det er muligt at gå ind med en touch-up engang imellem. Prisen er overkommelig – pallerne koster €6.99 afhængig af hvor man køber dem. Invester i dit glamourøse look i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *