Hår

TOP 7 keratinhårmasker. Hvilke er de bedste?

Hvilk hårmasker er de bedste til skadet hår? Keratin, selvfølgelig! Selvom det ikke er alle hårmasker med ordet “keratin” i navnet der vil give de samme resultater, så er det godt at tage et nærmere kig på disse hårprodukter. Hvilke keratinhårmasker bør du vælge for maksimal næring og reparation? Tjek de bedste keratinhårmasker der anbefales af professionelle.

Sammen med shampoo og balsammer, er keratinhårmasker nogle af de mest almindelige hårprodukter der bruges i en daglig hårrutine. Det er vigtigt at vælge en keratinhårmaske der er skræddersyet til dit hårs behov lige nu, for dette produkts ingredienser når ind i hårets dybeste lag – hvorend der er størst brug for hjælpen.

Den bedste maske til skadet hår

Hvad bør du fokusere på når dit hår har brug for hjælp? Det bedste valg for skadet, skrøbeigt, knækket og dehydreret hår vil være en keratinhårmaske – uanset hvad der forårsagede skaden til dine lokker.

Du behøver ikke at bruge den særlig hyppigt. Dette produkt vil hjælpe dit hår med at se flot ud igen. Men gå ikke bare efter et tilfældigt hårprodukt. Det er bedre hvis du shopper efter en hårmaske der er lavet af ingredienser, som har en reel effekt på tilstanden og udseendet af håret. En af disse er hydrolyseret keratin – et protein der er designet til særlige opgaver – som faktisk også er det menneskehår er bygget af. De små keratinmolekyler virker lidt som små brikker der genopbygger et svækket hårskaft, reparerer hår efter hår – indefra og ud for derefter at afsløre stærkere lokker. Så hvis du overvejer hvilket produkt du bør bruge for at genoplive træt hår, så er keratinhårmasken det bedste valg.

Hvilken keratinhårmaske bør man vælge?

Blandt alle keratinhårmaskerne på markeet, så kan du finde bedre og værre produkter – ligesom med alt andet. Du kan blive ved med at tete dem alle og håbe på at finde det ideelle produkt. Eller du kan fokusere på kun de bedste keratinhårmasker – produkter der er allermest værdsat, brugt i professionelle hårsaloner og modtager de bedste anmeldelser. Prisen er ikke den eneste indikator du bør basere din beslutning på, for ingredienserne, effekterne og kvaliteterne et produkt tilbyder er også meget vigtige. Helt basalt, så bør du tjekke om et bestemt produkt lover resultater (når det bruges hyppigt) og hvorvidt disse resultater er dem du håber på at opnå.

TOP 7 keratinhårmasker

Den følgende liste over hårprodukter blev lavet særligt til dem der ønsker at vide hvilken hårmaske til skadet hår der er bedst. Her er TOP 7 keratinhårmasker der er værd at teste.

1. Nanoil, Keratin Hair Mask (10.1 fl. oz / 300 ml)

Nanoil, Keratin Hair Mask
produkt hjemmeside: www.nanoil.dk

Den er ubestridt den maske der passer bedst til skadet hår, elsket af kunderne og anbefalet af professionelle. Det er selvfølgelig Nanoil-masken vi taler om. Den er boostet med hydrolyseret keratin, og idneholder også panthenol for at lave en vægtløs, cremet formel der kan reparere håret. Hyppig påføring er alt hvad der kræves for at se en stor forskel på måden dit hår ser ud på. Dette produkt styrker, stopper skader, udglatter kutikula og forbedrer modstandskraften i selv det mest skadede, skrøbelige og livløse hår. Keratin-hårmasken fra Nanoil virker fra første gangs brug, og gør det nemmere at frisere håret og forhindre filtrede lokker. En lille portion af produktet er nok til at genoprette glansen og skønheden i håret, og give det beskyttelse mod skadelige faktorer, såsom høje temperaturer, UV og byforurening. Og det bedste ved hårmasken er både den allround pleje den tilbyder og høje effektivitet, men også den ganske rimelige pris. Konklusionen er i hvert fald, at Nanoil Keratin Hair Mask helt klart er værd at have.

2. Kérastase, Résistance, Masque Force Architecte (6.76 fl. oz / 200 ml)

Kérastase hårmasken med keratin er endnu et varmt anbefalet produkt fra frisører. Dette produkt er lavet til skadet hår med spaltede spidser som har brug for din opmærksomhed. Det er lavet med prokreatin, som er et lignende protein i sin komposition og de effekter som naturligt keratin har. Derudover har masken keramider og planteekstrakter. Ale ingredienser laver en reparerende og genopbyggende hårmaske der er ansvarlig for styrke, udglatte og beskytte håret. Kérastase, Résistance, Masque Force Architecte gør håret blødere og mere skinnende. De to ulemper ved dette produkt er den lille størrelse og høje pris.

3. Wella Sp Luxe Oil, Keratin Restore Mask (13.5 fl. oz / 400 ml)

Indenfor gruppen af professionelle, reparerende hårmasker, finder du også keratinhårmasken fra Wella Sp Luxe Oil. Det anbefales til alle hårtyper, især for skadet, svagt og skrøbeligt hår. Dens primære opgave handler om at levere essentielle næringsstoffer og fugt til håret, men udover dette skal den også styrke hårfibrene for at booste glans, give blødhed og modstandskraft. Hemmeligheden ligger i en kombination af tre plantebaserede olier (argan, jojoba og mandel) med keratin, som reparerer håret indefra. Det er en af de dyreste keratinhårmasker derude, men den større størrelse hjælper i forhold til prisniveauet.

4. Lanza, Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque (7.01 fl. oz / 210 ml)

Hvis du leder efter en god keratinhårmaske, så er du måske interesseret i Lanzas produkt. Det indeholder selvfølgelig keratin for at reparere og styrke håret, men derudover er dette produkt beriget med resveratrol – en naturlig antioxidant – og en olieblanding kaldet Phyto IV, takket være hvilken denne keratinhårmaske kan bevare fugt, pleje og efterlade håret flottere. Dette er en keratinhråmaske der trænger dybt ind for at give liv til ellers dødt hår. Dette produkt er markedsført som passende til alle hårtyper, men den store koncentration af keratin antyder, at det virker bedst til skadet og skrøbeligt hår.

5. DuoLife, Keratin Hair Complex Conditioner (6.76 fl. oz / 200 ml)

Der er en årsag til at DuoLife keratinhårbalsam er inkluderet på denne liste. Først og fremmest, så fordi den indeholder keratin, så reparerer den håret. Men udover dette, leverer dette produkt stærke effekter der minder om resultaterne der opnås med en keratinhårmaske. Listen over ingredienser i Keratin Hair Complex Conditioner inkluderer også panthenol, sheasmør, kokosolie, nældeekstrakt, guava-ekstrakt og padderokekstrakt. Betyder det, at den virker bedre? Nej, men det giver en all-round hårpleje, og løser mange hårproblemer, såsom skrøbelighed og tørhed. Hvis det påføres hyppigt, holder DuoLife håret i en god tilstand og beskytter mod skader.

6. Arganicare, Keratin Hair Masque (16.9 fl. oz / 500 ml)

En anden keratinhårmaske der også er værd at se på, er Arganicare Keratin Hair Masque. Størrelsen er ret stor og prisen er acceptabel, mne det er ikke den bedste blandt alle keratinhårmasker. Det anbefales primært til tørt, farvebehandlet, kedeligt og overbehandlet hår. Det er lavet med keratin, der modvirker skader, såvel som arganolie og vitamin E der nærer, genopliver og beskytter. Hvad er effekterne ved at bruge Arganicare keratin hair mask? Skinnende, blødt, modstandskraftigt og stærkt hår. Du kan nemt frisere håret, der forbliver beskyttet mod alle faktorer der kan forårsage skader.

7. CocoChoco Professional, Keratin Repair Mask (16.9 fl. oz / 500 ml)

Sidst men ikke mindst, så er dette et produkt der ikke er lige så populært blandt hyppige klienter, men er ret almindeligt i frisørsaloner. Dette er en ret god keratinhårmaske der kan reparere og styrke endda yderst træt hår. Ekstra ingredienser, såsom sheasmør, jojobaolie, grapefrøolie og vitamin E, er et stort plus. På den anden side, så størstedelen af ingredienserne der bruges i denne maske er irriterende SLS’er og silikoner der kan tynge håret ned. Men hvis du ikke har noget imod at påføre disse ingredienser til håret, så kan keratinhårmasken fra CocoChoco give dig tilfredsstillende resultater.