MakeUp

Rouge: Hvordan vælger man den korrekt?

Ifølge makeup-eksperter bør vi alle betragte rouge som en farvekosmetik, der er kraftig nok til at tage nogle år væk fra vores ansigter. Efter at have tænkt over det, står det klart, at det er sådan rouge faktisk virker – det får os til at se yngre og sundere ud.

Vi er helt enige i denne udtalelse! Når kinderne er lyserøde, bliver ansigtstrækkene på en eller anden måde mindre skarpe, så hele ansigtet ser mere pigeagtigt ud. Naturligvis vil du ikke være i stand til at skabe denne effekt, medmindre du ved, hvordan du påfører en rouge korrekt. Det giver sig selv, at du skal have en rouge – der passer perfekt til din teint – det er et must. Men hvordan finder man den?

Rouge og teint

Teint er den vigtigste faktor, der bør analyseres, før du køber en rouge. Hvis du formår at matche rougens nuance til din hudtone, som enten er kølig eller varm, så er du der næsten. Først da kan du forvente, at din makeup ser fejlfri ud, og at dit ansigt på mirakuløs vis bliver et par år yngre. Lys teint skal farves med lette og lyse farver eler pastelfarver. Husk: jo mørkere en teint er, jo mere mættet skal rougens farve være. Sidste råd: kosmetik med varmtonede farver ser dårligt ud på en kølig hudtone, og køligttonede makeupprodukter ser ikke godt ud på en varm hudtone.

Hvilken måde er den korrekte måde at påføre en rouge?

For at lægge den optimale ​​rouge, skal du tage en blød og fluffy børste, føre den gennem dit valg af rouge og forsigtigt banke penslen mod din hånd eller kanten af et spejl for at fjerne det overskydende produkt. Ellers risikerer du at skabe et hæsligt og intenst lyserødt mærke på dit ansigt. Prøv nu at påføre farven forsigtigt, start fra øverste øjenhøjde og lad penslen glide ned til kinden, for til sidst at lede mod siden af næsen. Gentag disse trin et par gange for at påføre rougen i etaper. Det er langt nemmere at forstærke effekten (læs: gøre kindrødt stærkere) gradvist end at fjerne makeup, hvis du er kommet til at påføre for meget af det.

Tre bedste rouge-tips fra eksperterne

1. Hvis du vil have rougen til at give dig en subtil glans, så kombinér den med din highlighter. Dette trick vil få dit ansigt til at fremstå slankere og få kinderne frem. Husk dog at du skal bruge mat foundation og pudder.

2. Match læbestiften med rougen for at skabe en naturligt-udseende-effekt. Heldigvis er rådet enkelt: Hvis din rouge er lyserød, så vælg også en læbestift, der er lyserød. Når din rouge har nogle orange nuancer, skal du vælge en korallæbestift.

3. Hvis du har problemer med at matche rougemed en læbestift, så lad være med at påføre førstnævnte – brug blot læbestiften som alternativ til rouge. Først da kan du være 100% sikker på, at du ikke kommer til at rode med farver og nuancer. Bare tag lidt læbestift og dup den på kindbenene. På denne enkle måde vil du skabe en naturligt-udseende-effekt. Sådanne makeup-teknikker hjælper dig med at slippe af med et træt-udseende ansigt.

Leder du efter en god rouge? Du har et valg!

• PUDDER ROUGE- dette er den mest klassiske af alle rougerne. Vidste du, at pudret rouge på tindingerne og de øvre øjenlåg giver dig en glødende hud? Brug en speciel makeup-børste til at påføre din valgte rouge korrekt.

• CREME ROUGE – denne type rouge skal påføres enten med en fingerspids eller en lille makeup-svamp. Den er supereffektiv også på grund af dens tekstur og lette konsistens. Sådan en type rogue blander sig ubesværet med huden og giver dig naturlige effekter. Den er perfekt til makeup-nybegyndere.

• FLYDENDE ROUGE – denne rouge skaber dejlige semi-transparente effekter og efterlader en sund glans i dit ansigt. Du kan bruge flydende rouge som erstatning for en lipgloss. Flydende rouge kan med andre ord være din livredder, hvis du opdager at du er løbet tør for eller har mistet din yndlingslipgloss.

• ROUGE-STIFT – den bedste version af en rouge til makeup-professionelle. Med dens hjælp kan du forme ansigtet. Rouge-stift er et “præcisionsværktøj” og holder længe, ​​dog kan det være nødvendigt med lidt mere tålmodighed under påføringen.