MakeUp

Prikken over i’et i en enhver styling: Lashcode Mascara

Make-up eksisterer ikke uden definerede øjenvipper, derfor er en mascara af høj kvalitet et musthave skønhedsprodukt. Den der åbner nye muligheder for styling af øjenvipperne. Den eneste ene, som den mesterlige Lashcode mascara, beriget med et sæt vitaminer og planteekstrakter. Kan produktet fange øjet?

Enhver kvinde har forskellige forventninger om mascaraer. Dog er der en ting som kvinder kan være enige om – den bedste mascara virker perfekt uanset tilstand og leverer den ideelle definition af øjet.

Dette er måden Lashcode virker – den første mascara der kombinerer ultrasorte pigmenter, ingredienser til øjenvippe styling af høj kvalitet, og sammensætningen af plejende ingredienser, præcis påført takket være moderne, elliptisk stav lavet af hypoallergen, skaderesistent silikone af højeste kvalitet.

ØJENVIPPESTYLING MED LASHCODE

Lashcode tillader at tilpasse effekten af make-up så det passer til anledningen. Med mascaraen, kan enhver kvinde påføre make-up som en professionel, på en komfortabel måde, uden at bekymre sig om overdrevne effekter eller sammenklistrede vipper. Det er den eneste mascara der forskønner looket med den silkebløde formel uden klumper eller udtværing på øjenvipperne og i øjenområdet.

 • Romantisk buk – den perfekte form og størrelse af den spiralformede stav, lader dig ideelt dække, forlænge og definere hver eneste vippe med blot et strøg med applikatoren. Looket er diskret, meget feminint og friskt.
 • Aften-volumen – takket være forskellige længder af silikonebørsten, kan du nå øjenvipperne i øjenkrogene. Som resultat, ser vippekanten langt mere fyldig ud. Øjenformen er defineret og perfekt stylet med de næste lag af mascara.
 • Ekstrem tykkelse – lag for lag, matcher den elastiske stav øjet og øjenvippernes form – dækker vipperne med en satinsort farve og forandrer deres look totalt. Maksimal fortykkelse giver effekten af flere øjenvipper.

ØJENVIPPE PLEJE MED LASHCODE

Mascara indeholder masser af næringsstoffer der beriger den med egenskaberne af et øjenvippeserum. Lashcode styrker og nærer vipperne mens du har make-up på. Mascaraens ingredienser trænger ind i hårsækkene hvor de har en direkte indflydelse på øjenvippernes vækst, forstærker og stopper vipperne fra at falde ud.

 • Skud ekstrakter – unge soja- og hvedeskud er rige på reparerende og anti-age ingredienser der forstærker, fugte rog tilføjer elasticitet.
 • Baicalin – Baikalin Skjolddrage ekstrakt er kilden til flavonoider, der danner et mikroskopisk beskyttende lag på overfladen af vipperne og virker som et naturligt solbeskyttende filter.
 • Panthenol – pro-vitamin der forvandles til vitamin B5 i kroppen. Den styrker, udjævner, blødgør og giver vipperne glans og elasticitet.
 • Vitamin E – en antioxiderende ingrediens, kendt som ungdommens vitamin. Vitaminen holder skrøbelige vipper sunde da den fremmer processerne i cellerne.
 • Arginin – en naturlig aminosyre, en effektiv øjenvippe-fugter. Den letter absorberingen af andre næringsstoffer ind i hårets follikler.

ON-FLEEK MAKE-UP? KUN MED LASHCODE

Fortryllende look defineret af ultrasorte øjenvipper med større længde og volumen? Lashcode er en mascara der tillader at overføre effekten af professionel styling af øjenvipperne til den daglige make-up. Det giver nye muligheder for kvinder der sætter pris på definition af øjenvipperne indenfor make-up og kan ikke klare sig uden. Produktet skyldes sin kraft til den præcise stav, komponenter af fineste kvalitet og en maksimal holdbar formel.

Lær mere: www.lashcode.dk

24 kommentarer “Prikken over i’et i en enhver styling: Lashcode Mascara”

 1. Helene

  ufejlbarlig mascara! Den kan jeg helt sikkert anbefale!

  Svar
 2. Rubina

  Det må være noget nyr, jeg har aldrig hørt om den

  Svar
 3. Rie

  Jeg så den her mascara for første gang på en blog og den fik virkelig god omtale

  Svar
 4. Ingrid

  Jeg fik mulighed for at bruge den i en uge, da min ven lånte mig den, og jeg er helt vild med den. Jeg vil helt sikkert købe den, selvom den er ret dyr :​​D <3

  Svar
 5. Vera

  Den ligner et meget ejsklusivt luksusprodukt, og det er det. Intensiv pigmentering, matsort, holdbar og glamourøs!

  Svar
 6. Monika

  Det er ærgeligt, den ikke fås i brun. Jeg ser forfærdelig ud i sort mascara

  Svar
 7. Erika

  Kærlighed ved første makeup 🙂

  Svar
 8. Dorrit

  jeg bruger kontaktlinser og mange mascaraer generer mig, men den her er bare fantastisk, og den nærer øjenvipper godt

  Svar
 9. Sødesmukke

  Skal bare ha den!!!

  Svar
 10. pernille

  desværre ikke for mig. Jeg er ikke så imponeret med resultatet, jeg foretrækker den mere “kunstige” effekt.

  Svar
 11. Millemille

  Jeg er meget forsigtig, når det gælder kosmetik, der bliver rost overalt, men … den her mascara er lige så fantastisk som folk siger den er. Man får pærelet effekten af ​​super lange og tætte øjenvipper uden klumper eller edderkoppeben

  Svar
 12. Frk.Lilly

  Jeg er helt ærligt skeptisk. Jeg finder det svært at tro, at det er den eneste perfekte mascara.

  Svar
  • Millemille

   Prøv den bare og se selv

   Svar
 13. Gudinden

  Det er virkelig kronen på værket for makeup- øjenvipper der er lige så lange og fyldige som de falske 😉

  Svar
 14. Janni

  Jeg har endnu ikke fundet en perfekt mascara, der ville give maksimal fyldighed uden at vipperne klistrer sammen.

  Svar
 15. Victoria

  På det sidste har mine vipper været skrøbelige, og der falder flere af end normalt, så jeg besluttede mig til at købe denne mascara. Jeg har kun brugt den i nogle få dage, så jeg kan ikke forvente nogen større forbedring, men effekten er helt udtrolig 😀 Jeg glæder mig til at se, hvordan det bliver, når mine vipper er i god stand igen 😀 100% vil købe igen 😀

  Svar
 16. Margot

  Jeg var mest vild med børsten. Den adskiller vipperne selv efter flere lag. Desuden er denne mascara utoligt drøj, og den tørrer ikke ud, ikke engang når den er ved at være tom. Prisen kan godt være et problem, men den er pengene værd.

  Svar
 17. ida

  Sikke en flot tube! 🙂

  Svar
 18. Natasha

  den bedste af alle de mascaraer, jeg har haft i mit liv, og jeg har afprøvet ret mange siden jeg begyndte at gå med makeup.

  Svar
 19. Sonja

  For evigt i min sminketaske :* <3

  Svar
 20. Agnes

  Enormt lækker, men jeg er sikker på, man godt kan få samme effekt med en billigere mascara

  Svar
 21. Emma

  Romantisk bukkede 😀 øjnene bliver virkelig smukke 😀

  Svar
 22. Sandra

  problemet er at man ikke kan få den i en forretninger, og det betyder, at man ikke bare lige kan prøve den først :/ jeg tror jeg må løbe risikoen og købe den uden at afprøve den.

  Svar
 23. Irma

  Jeg har lige bestilt og venter på min mascara

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *