Hår

Nanoil Keratin Hair Mask: Få en professionel plan for hårreparation til dig

Der er mange faktorer der ødelægger og skader vores hår, så hvis du ville holde det i en perfekt tilstand, skulle du besøge en frsiør næsten hver dag. Har du nogensinde overvejet hvorvidt det er muligt at udsætte lokkerne for en hårbehandling med keratin uden at besøge en frisør? Nanoil har bevist at professionel genopbygning af håret kan succesfuldt udføres derhjemme – du kan gøre det med deres keratin hårmaske. Tjek hvor nem og effektiv den er! Reparar det skadede hår hurtigt og nemt emd Nanoil Keratin Hair Mask. 

De mest almindelige årsager til brud på håret

Igen, er der talrige årsager til at håret bliver skadet. De mest almindelige inkluderer de følgende: dårlige hårplejevaner, brug af hårplejeprodukter der ikke opfylder hårets behov, generel svækkelse forårsaget af stress eller sygdom, hårde behandlinger (især varmestyling), farvning, afblegning, hormonelle svingninger, og meget, meget mere.

Hvordan reparerer man skadet hår?

Der er fem simple trin man kan tage, der vil hjælpe dig med at genoprette hårets gode udseende. Prøv følgende:

 1. Minimer hvor meget håret bliver udsat for stylingprocedurer der skader hårene mest.
 2. Skim altid listen over ingredienser hos produkter du vil påføre til håret – se efter potentielle skadelige ingredienser.
 3. Undgå alle former for varmestyling (f.eks. et glattejern eller et krøllejern).
 4. Understøtet håret med tre vigtige ingredienser: fugtmidler, blødgørende midler (der låser fugte) og proteiner (reparerer mikroskader).
 5. Ræk ud efter en værdifuld protein der er en af hårets naturlige byggesten – KERATIN.

NANOIL HAIR MASK MED KERATIN

Giv Nanoil Keratin Hair Mask et forsøg! Dette er den bedste reparerende maske du kan få!

Den er yderst effektiv og tilbyder dig en intens hårbehandling. Dengang kunne disse effekter ikke opnås uden hjælp fra en professionel, men Nanoil har ændret det! Keratin Hair Mask er et hårplejeprodukt der løfter de almindelige hjemmebehandlinger til et helt nyt niveau, og lader dig udsætte dine lokker for professionelle behandlinger derhjemme.

Ingredienser i Nanoil Keratin Hair Mask

Lad os starte med de mest indlysende ting, ikke? Denne Nanoil hårmaske er formuleret med hydrolyseret keratin. Da mangel på keratin virker til at være ødelæggende for håret, så skal vi gøre vores bedste for at holde lokkerne fyldt med denne vigtige byggesten. Molekylerne i hydrolyseret keratin i Nanoil genopbygger håret og fikser alle mikroskader der er blevet påført hårets struktur. Med andre ord, så udfylder Nanoil hullerne i håret med keratin. Selv alvorlige skader bliver hurtigt håndteret.

Krukken med Nanoil Keratin Hair Mask har også panthenol, der er en værdifuld pro-vitamin, og ansvarlig for at forbedre hårets fugt. Panthenol fungerer som et beskyttende skjold på håret mod forskellige aggressorer der kan få håret til at knække.

Fordele ved Nanoil Keratin Hair Mask

Med dette produkt kan du forvente kun at opnå professionelle effekter. Du kan være sikker på, at Nanoil med hydrolyseret keratin vil tilfredsstille alle behovene hos dit hår. Der er ikke brug for mere end få ganges brug til at forbedre håret betydeligt, mens kun én gangs brug behøves for at få blødt og glat hår. Hvordan gavner Nanoil Keratin Hair Mask dit hår?

 • Reparerer skadet hår.
 • Gør håret stærkere fra follikel til spids.
 • Reducerer skrøbelighed og forhindrer spaltede spidser.
 • Efterlader håret skinnende, mere modstandsdygtigt og blødt.
 • Beskytter mod skader.
 • Tilføjer form til hårets skaft og gør håret nemmere at tæmme.

Brugsvejledning

Nanoil keratin Hair Mask er et let produkt, der ikke tynger håret ned. Påføringen er en fornøjelse, da du ikke skal bruge nogen foliehætter eller besværlige instruktioner. Når først du påfører Nanoil hair mask, så omslutter det håret med en cremet konsistens og går i gang med at reparere.

Bare tag en portion af Nanoil hair mask og fordel det i dit våde hår efter vask. Lad det sidde i et par minutter (minimum 15 min), rens ud og style håret som normalt. Efter et par behandlinger, kan du se hvordan dit hår bliver stærkere, fyldigere og mere modstandsdygtigt mod miljømæssige faktorer. Det bedste er, at du kan nyde alle fordelene uden at gå ud af huset.

Nanoil brandet er en ekspert i hårpleje. Det har vundet mange kvinders hjerter med olier der promoverer hårvækst, og er faktisk dedikeret til forskellige typer porøsitet. Nu tilbyder Nanoil os en hårmaske til professionel reparation af håret. Hvis du vil have en salonbehandling uden at gå hjemmefra, så er Nanoil Keratin Hair Mask perfekt for dig.

Læs mere på www.nanoil.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *