Andre

Nanoil Argan Oil: Den bedste kvalitet i en flaske

Nanoil Argan Oil håndterer frie radikaler, sløver aldring, nærer og promoverer smidighed. Det booster hårets glans og tolereres godt af alle hudtyper, inklusive sensitiv, akneplaget og moden hud. Dette ekstrakt er også et yderst effektivt øjenserum. Derudover er det certificeret af ECOCERT som øko-kosmetik af højeste kvalitet.

Der er ikke mange skønhedsprodukter som Nanoil arganolie. Denne koldpressede, uraffinerede og 100% økologiske kosmetiske olie udtrækkes af friske kerner der vokser på Argania Spinosa-træer. Arganolie, der kaldes for Marokkos flydende guld, tilbyder en bred vifte af fordele for hud og hår.

Arganolie NANOIL

Den mørke glasflaske er fyldt med essentielle fedtsyrer, som arganolie bugner af. Forskning har vist, at disse ingredienser udgør 80% af den rene arganolie. Disse er omega-6, oliesyre og omega-9, som gør arganolie universel, multitaskende og perfekt til alle hud- og hårtyper. Koncentrationen af vitamin E er også høj, hvilket er vigtigt, da det promoverer hudens ungdommelige udseende. Andre næringsstoffer, der kan findes i ren arganolie inkluderer:

  • caroten,
  • squalen,
  • butyrospermol,
  • linolsyre.

Arganolie, der er rig på næringsstoffer, er et potent skønhedsprodukt, der passer til alle. Det låser fugt inde i huden og håret og bekæmper dehydrering. Det er også værd at nævne, at Nanoil Argan Oil er perfekt som aftersun. Det lindrer irriteret hud og genopfylder det med vand.

Og det bedste ved Nanoil Argan Oil er, at du er den der bestemmer, hvordan og hvornår det skal påføres. Det er en bred vifte af fordele, der gør dette produkt til enhver kvindes bedste ven.

@nanoil.official

♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL

Anvendelse af Nanoil Argan Oil

Uanset om du påfører det om morgenen eller aftenen, så vil denne skønhedsessens, som Nanoil Argan Oil helt sikkert er, hjælpe dig med at opnå alle dine skønhedsmål. Nedenunder kan du finde blot fem af de mest almindelige anvendelsesmetoder af ren arganolie.

1. Arganolie på håret

Nanoil Argan Oil tilbyder en fin behandling til alle hårtyper. Takket være hyppig påføring af olien til hårene, kan du skabe vedvarende beskyttelse mod UV og høje temperaturer. Derudover har dette ekstrakt en positiv effekt på svagt og skrøbeligt hår, hvilket hjælper det med at blive stærkere og mere elastisk. Du kan bruge arganolie til at forhindre spaltning og booste glans. Det håndterer også udtynding og stimulerer folliklerne til at gro mere hår.

2. Arganolie på huden

Masser et par dråber af arganolie på kroppen for at minimere udseendet af appelsinhuden og strækmærker. Det er en dybt regenererende olie, der sløver aldring. Visse brugere bekræfter, at hyppig påføring af arganolie har hjulpet dem med almindelige hudproblemer, såsom akne. Som nævnt ovenover, så vil hud, der er blevet irriteret af solen, elske at blive behandlet med arganolie.

nanoil ARGANOLIE

3. Arganolie på ansigtet

Det fantastiske ved Nanoil Argan Oil er, at det erstatter et par almindelige ansigtsprodukter. De tbetyder, at du kan bruge det hvis du løber tør for et øjenserum, natcreme, anti-age creme… Du kan også tilføje et par dråber af denne gyldne olie til dit foretrukne hudplejeprodukt til at booste dets effekter.

4. Arganolie på fødderne

Her er endnu en fantastisk ting ved arganolie – du kan bruge det til at blødgøre huden på fødderne. Hvis dine sko skader dine fødder, så påfør et par dråber af olien til læsionen for at gøre helingsprocessen hurtigere.

5. Arganolie på neglene

Arganolie styrker, nærer og reparerer skadede fingernegle. Læg hænderne i blød i opvarmet arganolie og hold dem i olien i et par minutter om dagen. På den måde vil både hænder og negle se ekstra flotte ud.

Besøg nanoil.dk og bestil en flaske Nanoil Argan Oil i dag!