Hud

Langtidsvarig fugtning af huden med GHASEL Maltese Honey Body Cream

Masser af mennesker føler, at deres hud har brug for en langtidsholdbar “bølge” af fugt. Det maltesiske brand GHASEL forstår disse behov og ønsker om en sund, glødende hud. Et team af professionelle kender til de bedste metoder til at opnå dette look, og det er derfor, at de har skabt et eksklusivt produkt – Maltese Honey Body Cream – der plejer din hud, så den får en fejlfri, sund glød.

GHASEL produkter er en kollektion af naturlige, effektive ingredienser, der er fri for GMO’er, silikoner, parabener og skadelige alkoholer. Din hudpleje vil helt sikkert blive hjulpet på vej ved at inkludere disse ingredienser i din rutine.

GHASEL Maltese Honey Body Cream til brug om dagen og natten

Dette maltesiske brand tilbyder kraften af naturlige ingredienser, der findes i den luksuriøse Maltese Honey Body CreamDet er et intenst fugtende produkt, der plejer enhver hudtype, uanset personens alder. Det hjælper med at hele hudproblemer, udjævner hudtonen, udglatter fine linjer, rynker og forbedrer hudens tekstur.

Denne spektakulære creme vil pleje dig og din hud fra hoved til tå! Det er en garanti, når det gælder om at fugte kroppen i 24 timer. Du vil få et skjold, der beskytter dig mod forurening, smog og toksiner. Ved brug hver dag, øger hudens sin modstandskraft, der vil være nyttige til effektivt at bekæmpe frie radikaler og oxidativ stress.

Målet ved GHASEL-brandet er at tilbyde forbrugerne de bedste produkter, der er berømte for de mange positive anmeldelser. Maltese Honey Body Cream er uden tvivl en af dem! Den er blevet testet for anti-age egenskaber og vil tage sig godt af din daglige hudpleje. Det tilpasses til hudenes behov og giver et ordentligt niveau af hydration og næring.

god body balm med honning

Hurtig genopbygning med Maltese Honey Body Cream

GHASEL-teamet, fyldt med passion, entusiasme og kreativitet, har skabt et produkt der vil sørge for din krops velvære. Appelsinhud og strækmærker bliver synligt reduceret og huden opnår sin sunde, smukke farve uden tegn på træthed. Sig farvel til tab af fasthed – påføring af cremen hver dag giver en solid dosis hydration og genopbygning til alle hudens lag.

Ingredienserne i cremen er den perfekte kombination og årsagen til, at Maltese Honey Body Cream bedst ved, hvordan man hjælper tør og skadet hud, der mangler fasthed.

GHASEL brandet er et sted, hvor passion og dedikation kommer først. De elsker hvad de laver og driver en forretning, der er fokuseret på dine behov.

Naturlige hudplejeingredienser af høj kvalitet

Den måde vi ser ud, afhænger ikke helt af vores livsstil. Det handler om korrekt udvalgt hudpleje, der fremhæver det bedste ved vores hud. Hvad kan vi finde i kompositionen af Maltese Honey Body Cream?

 • Maltesisk honning
  Verdens sødeste honning af høj kvalitet fugter naturligt alle hudens lag. Den forhindrer tab af vand indenfor epidermis, giver huden maksimal glød og et sundt udseende. Den virker godt i tilfælde af dehydreret hud, da den bliver behagelig at røre ved. Anti-age egenskaberne udglatter rynker, furer, strækmærker og appelsinhud. Det er en garanti for fugtet, næret hud i lang tid.
 • Sheasmør
  Når det kombineres med den fornævnte fugtende ingrediens, beskytter den huden mod skader og vandtab. Det er et blødgørende middel, der hæmmer inflammation, regulerer talgkirtlerne og genopbygger epidermis. Det er uundværligt til pleje af akneplaget, allergisk og sensitiv hud.
 • Planteekstrakter
  De nærer, toner og opfrisker huden, så den får et ungdommeligt look. De styrker og genopbygger også epidermis, samtidig med at den beskyttes mod skader. Den er ideel til irriteret hud, hvilket gør cremen til et perfekt produkt før og efter solbadning.
 • Vitmain E og B12
  Disse to udjævner hudtonen, modvirker aldringsprocesser, og skaber en naturlig beskyttende barriere mod UV-stråling. De er antioxidanter, der forhindrer tab af fasthed og gør huden resistent mod skadelige eksterne faktorer.