MakeUp Øjne

DIY individuelle cluster vipper fra Nanolash. De bedste øjenvippe extensions?

Enhver kvinde tænker over hvordan hun ser ud. Husk ordsproget ”Fine fjer, skaber fine fugle” – vi gør vores bedste for at forbedre vores skønhed og forbedre udseendet så meget som vi kan. I dag gennemgår vi de nye kunstige øjenvipper – DIY Lash Extensions – som måske kan være måden hvorpå du kan ændre dit udseende på bare 10 minutter!

Forførende look – de fleste kvinders prioritet

En daglig skønhedsrutine og forbedring af vores træk har en kæmpe indflydelse på hvordan vi har det. Øjnene ser ud til at være det primære fokus her.

Kvinder elsker at eksperimentere med forskellige vippe produkter. Almindelige mascaraer er ikke gode til at definere svage, lige samt sparsomme vipper. Brug af vippe serum er en meget populær løsning, men det tager ofte en del tid for at opnå resultater der kan ses og mærkes.

Tålmodighed er en dyd, men det hjælper ikke når man ønsker at forbedre udseendet på sine vipper; Livscyklussen ved vipper er meget kort, så at opnå fantastisk flotte, lange vipper på den naturlige måde er simpelthen ikke mulig.

Nanolash’s DIY Lash Extentions er individuelle klyngevipper er en effektiv løsning. Disse falske øjenvipper er lette at påsætte, og kan bruges uden at dette overbelaster de naturlige vipper. Indenfor kun ti minutter, kan enhver kvinde realisere hendes drøm om forførende vipper.

eyelash extensions derhjemme nanolash

DIY Lash Extensions – Kan vi betegne dem som et gennembrud indenfor øjenvippe extensions?

Nanolash DIY Lash Extensions er blevet lanceret for nylig men er allerede virkelig populære, og er blevet betegnet som banebrydende. Det er uden tvivl at Nanolash sætter barren højt for de andre, konkurrerende brands som også sælger cluster øjenvipper til at lave gør-det-selv klynge vippe extensions derhjemme.

DIY vipperne er tilgængelige i en enkelt boks, eller et komplet sæt til vippe extensions. Boksen indeholder 36 klynge øjenvipper i 3 størrelser: 10, 12 og 14mm. De falske vipper fås i hele 8 forskellige styles.

Sættet indeholder:

  • Nanolash bonder
  • Nanolash sealer
  • Nanolash remover
  • Nanolash pincet

Dette tilbehør indeholder 5 mililiter hvilket gør dem meget økonomiske.

Påsættelse af DIY Lash Extensions – simpelt og effektivt

De der ikke selv endnu har prøvet at påsætte øjenvippe extensions, og derved lavet en øjenvippe forlængelse kan måske føle det en smule overvældede at påsætte DIY Lash extensions. I de fleste tilfælde er det erfarne vippeteknikere og eksperter som udfører øjenvippe extensions fordi det virkelig er let at ødelægge det endelige resultat.

Men, disse individuelle klyngevipper fra Nanolash er designet så at enhver kvinde kan lave gør-det-selv klynge vippe extensions derhjemme. Hele processen involverer 3 trin:

  1. Påfør bonderen som er en vippelim og vent herefter 30-60 sekunder til det bliver klistret.
  2. Påfør de kunstige øjenvipper under den naturlige vippe (Påsæt den 1 mm fra den naturlige vippekant).
  3. Pres de falske øjenvipper sammen med pincetten og påfør da sealeren til at færdiggøre behandlingen og for at fjerne den klistrede fornemmelse.

Producenten garanterer en hurtig øjenvippe forlængelse, som kan udføres derhjemme på kun 10 minutter. Derudover er det også fantastisk at de kan bruges helt op til 5 dage.

Når du er klar til at tage dine DIY Eyelash Extensions af skal du bruge Nanolash remover som simpelhen opløser limen, men som ikke ødelægger de naturlige vipper.

øjenvipper extensions nanolash

DIY Eyelash Extensions – Du er 10 minutter fra de perfekte falske øjenvipper

DIY Eyelash Extensions er premium cluster øjenvipper som muliggør at du kan ændre dit udseende på bare 10 minutter. Alle kvinder kan bruge disse færdiglavede falske øjenvipper og påsætte dem uden problemer; du behøves ingen forudgående erfaring med at påsætte vipper.

Nanolash’s DIY individuelle cluster vipper kommer i 8 forskellige styles, og 3 længder så du kan lave et mere roligt look, eller gå med det mere dramatiske som ”Russian Volume” vipper.

Unik, inovation og enhelthed – er ordene der betegner Nanolash’s falske øjenvipper bedst. Enhver kvinde er kun 10 minutter fra drømmen om smukke, naturligt udseende vipper.