MakeUp

Brug Nanobrow Shape Mascara og tag kontrol over dine bryn på mindre end et minut!

Brugen af brynmascara er den nemmeste måde at tæmme viltre bryn på. Nanobrow Shape Mascara er det perfekte valg, da den har en komfortbael, ergonomisk applikator, der ved hvordan de perfekte bryn bliver skabt til netop dig.

Fortryllende bryn hele tiden med Nanobrow

Nanobrow Shape Mascara er en af de mange særlige brynprodukter fra Nanobrows udbud. Hvis du vælger en af dem, er du sikker på, at dine bryn ser flotte ud hele tiden. Den gelagtige mascara vil hjælpe dig med at fremhæve sparsomme bryn eller få kontrol over buskede hår, der sitkker ud. med dette produkt er intet umuligt.

Mascaraen fra Nanobrow har ingen mangler. Brug den til at style selv de mest viltre bryn uden problemer og fremhæve deres naturlige farve på samme tid. Brandet tilbyder tre farver, så du nemt kan få den rigtige.

Exceptionel præcision

Denne mascara er ret usædvanlig – den tilføjer dimension, der får brynene til at se fyldigere og tykkere ud. De forbliver pæne hele dagen og du behøver ikke at opfriske dem. De smukke, naturlige nuancer vil tilføje fantastisk definition til dine øjne.

Silica i formlen giver wow-effekterne, nærer brynene, leverer glans og forhindrer hårtab. Ved at bruge dette produkt, styler du dine bryn og hodler dem samtidig nærede og plejede!

Nanobrow Shape Mascara

Produkt fås i farver:

Skil dig ud – prøv Nanobrow Shape Mascara

Denne gel-agtige mascara har masser af fordele:

  • smukt udfyldte bryn i 24 timer,
  • tykkere og fyldigere bryn,
  • flotte pigmenter til at skjule sparsomme områder,
  • perfekt form på brynene,
  • glansfuldhed, næring, beskyttelse mod skader.

Påføring af øjenmake-up behøver ikke at være kedeligt eller tidskærvende. Nanobrows mascara er designet til at skjule alle huller i brynene og tilføje vild tykkelse. De vil få den form, du altid har drømt om – uden de store anstrengelser!

Effekt af fyldige, tykke øjenbryn

Den forskønnende, voksbaserede mascara er udstyret med en ergonomisk og præcis spolebørste, og har samtidig en let konsistens så mascaraen ikke giver klumper. Silikonebørsten former og tæmmer nemt brynene samt holder dem på plads hele dagen.

Uanset om brynene er tykke eller tynde – så elsker shoppere Nanobrow Shape Mascara. Og du vil også elske effekten efter første gangs brug. Den præcise spolebørste, nemme påføring, vidunderlige resultater, tykkere, fyldigere og glansfulde bryn, der skiller sig ud i mængden – er det ikke alt du kunne ønske dig fra et brynprodukt?

Hvordan påfører man mascaraen fra NANOBROW?

Det er ren barnemad, du vil ikke have problemer. Make-up har aldrig været så nemt og glamorøst på samme tid. For at skabe effekten af fyldigere bryn, skal du følge et par trin.

Åben tuben og friser brynene med den nøjagtige spolebørste. Børst dem i den retning hårene gror, hvilket udfylder dem jævnt med farve. For en mere naturlig effekt, så påfør mere produkt på brynenes spidser. Når mascaraen har sat sig, så kan du tilføje et eller flere lag til maksimal volumen.

Færdig! Nyd nu perfekt formede bryn hele dagen lang! Lær mere: www.nanobrow.dk